Recta final per la presentació de candidatures del Concurs d’Idees Emprenedores al Berguedà

El Concurs d’Idees Emprenedores al Berguedà afronta la recta final de la presentació de candidatures pel premi a la millor idea i premi emprenedor, que finalitzarà el proper dimecres 19 de novembre de 2014.

El Concurs d’idees emprenedores al Berguedà és una iniciativa de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà amb el patrocini de “la Caixa” que pretén fomentar l’esperit emprenedor, impulsar la generació d’idees i potenciar la innovació entre els joves, els emprenedors i les activitats empresarials.

Tal i com es va realitzar en l’edició passada, el Concurs d’Idees Emprenedores al Berguedà s’estructurarà amb dues categories: Premi a la millor idea, amb distinció única, que es premiarà la idea més innovadora i creativa; i la categoria Premi emprenedor, amb tres distincions, que premiaran els projectes d’empresa més viables, innovadors i amb major potencial de creixement. Enguany, s’ha ampliat la dotació econòmica d’aquest concurs amb premis valorats amb més de 14.000 euros.

A una setmana de la finalització del termini de candidatures del proper dimecres 19 de novembre, s’han començat a rebre les primeres candidatures pel premi a la millor idea i premi emprenedor. En la primera edició, es van presentar 14 candidatures al premi emprenedor i 9 a la millor idea. L’any passat, van participar 8 candidatures al premi emprenedor, i el primer premi fou per Centre Burricleta del Berguedà; i 6 candidatures a la millor idea, i el guanyador va ser Jaume Clotet, per Mel·lis – Serveis Apícoles.

Per més informació:
Eduard Barcons i Comellas
Agència de Desenvolupament del Berguedà
Tel. 93.824.77.00 – 659.77.02.22
barconsce@adbergueda.cat
www.adbergueda.cat

9 de novembre de 2014