Ramon Pastor, vicepresident d’HP, serà el ponent de la propera Àgora d’Opinió

El vicepresident d’HP i director general del negoci de 3D Multi Jet Fusion de la companyia, Ramon Pastor, serà el ponent convidat a la propera Àgora d’opinió, que tindrà lloc el 4 de maig a la Sala Sert de l’Edifici El Sucre de Vic. En aquesta ocasió, aquest fòrum d’opinió i debat que agrupa els mons de l’emprenedoria i l’empresa, la universitat i l’administració prendrà el format d’una matina amb esmorzar (de 9 a 10.30 hores). Les inscripcions, gratuïtes, ja estan obertes i es poden formalitzar en aquest enllaç.

La xerrada de Ramon Pastor portarà per títol “Impressió 3D: Una nova revolució industrial?”, i partirà d’aquesta tecnologia que els últims anys ha despertat un important interès per preguntar-se quin és el seu potencial real i si pot arribar a ser el catalitzador d’una nova revolució industrial. Ramon Pastor és el responsable mundial per a la recerca i el desenvolupament, les operacions, el màrqueting i les finances de tota la línia de solucions HP 3D Printing Multi Jet Fusion, amb equips a Barcelona i a Vancouver (EUA). També és el director general del centre internacional d’HP a Sant Cugat del Vallès. És màster en Enginyeria per la UPC, Business Degree per IESE a Barcelona i està format en desenvolupament de producte i estratègia per l’INSEAD i el MIT.

Àgora d’opinió té com a eix central la conferència d’un ponent destacat de l’àmbit empresarial, social, cultural o científic, que dona peu a un col·loqui obert per compartir i contrastar opinions. El fòrum és una iniciativa de Creacció, la UVic-UCC, el Casino de VicEl 9 Nou, el Consell Empresarial d’Osona i la delegació d’Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Des de la seva primera edició el maig de 2013, han passat per l’Àgora d’opinió ponents com el vicepresident del FC Barcelona i director de Dorna Sports i Moto GP, Manel Arroyo; el llavors alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el doctor Bonaventura Clotet; la psicòloga social experta en xarxes socials, Dolors Reig; o el degà de la Deusto Business School, Guillermo Dorronsoro, entre d’altres.

30 de març de 2017