Vine a conèixer quins són els reptes de futur d’Osona

El proper 17 de març la Sala Joaquim Maideu de l’Atlàntida de Vic acollirà una sessió per conèixer els reptes que enfrontarà la nostra comarca. S’abordaran temes com l’abandonament prematur dels estudis, la mobilitat pels propers anys, la producció dels aliments del futur, la digitalització de la societat o la millora de l’atenció sanitària. Per fer-ho es comptarà amb la presència de diverses persones implicades en aquests reptes.

Per assistir-hi sol·liciteu la vostra invitació aquí

PROGRAMA

– 18.00 h

Benvinguda institucional del Dr. Josep Arimany, 1r tinent d’alcalde, regidor d’Universitat i Ciutat del Coneixement i President de Creacció.

– 18.10 h

Context general de tendències i impacte de la  Covid-19 a Osona, amb l’Il·lm. Sr. Joan Carles Rodríguez, president del Consell Comarcal d’Osona.

– 18.15 h

Diàlegs conduïts per Agustí Danés, Director Editorial a El 9 Nou.

  • La digitalització de la societat, amb el Sr. Joan Busquiel, director de l’Àrea de les TIC de la UVic-UCC.
  • La transformació del sector agroalimentari, amb l’Excma. Sra. Anna Erra, alcaldessa de Vic i el Sr. Sergio Ponsá, director del Centre Tecnològic BETA.
  • La mobilitat del futur, amb el Dr. Josep Arimany, 1r tinent d’alcalde, regidor d’Universitat i Ciutat del Coneixement i President de Creacció, l’Il·lm. Sr. Joan Carles Rodríguez , president del Consell Comarcal d’Osona i el Sr. Jordi Julià, enginyer de camins, consultor de transports.
  • La millora de l’assistència sanitària, amb el Dr. Josep Arimany, 1r tinent d’alcalde, regidor d’Universitat i Ciutat del Coneixement i President de Creacció, i la Sra. Marina Geli, directora general de la Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut. 
  • El talent i els col·lectius vulnerables amb l’Il·lm. Sr. Àlex Garrido, alcalde de Manlleu i el Sr. Jordi Valldeoriola, cap de l’Àrea d’educació, formació, joventut i esports del Consell Comarcal d’Osona.

– 19.10 h

Tancament de l’acte a càrrec de l’Excma. Sra. Anna Erra, alcaldessa de Vic. 

– 19.15 h

Lectura del Manifest “Osona en clau de futur: avançant cap a una economia innovadora”.

9 de març de 2022