Publicació entorn dels 5 eixos “Osona, reptes de futur”

Creacció us presenta una nova publicació editada per recollir de manera ordenada els 5 eixos estratègics de futur sobre els quals els agents del territori estan treballant, així com el resultat de les taules de diàleg simultànies que es van realitzar el passat 14 de juny al recinte firal El Sucre de Vic.

La presentació està estructurada entorn dels 5 eixos estratègics: La transformació del sector agroalimentari, el talent i els col·lectius vulnerables, la mobilitat del futur, la millora de la salut i l’assistència sanitària i la transformació digital de la societat.

A la sessió participativa de la ciutadania hi van assistir un centenar de persones. L’objectiu era compartir amb la ciutadania, entitats i empreses osonenques els 5 grans reptes de futur, per abordar conjuntament el full de ruta per fer front a aquests reptes de futur.

Abans de l’inici dels diàlegs, Núria Macià, directora executiva de Creacció, i Sandra Álamo, de l’Observatori Socioeconòmic d’Osona, van sintetitzar les principals tendències i constatacions que l’Observatori ha identificat.

Posteriorment, es van iniciar cadascuna de les 5 taules de diàleg. Us presentem el document que recull per a cadascun dels 5 reptes estratègics la situació actual a Osona, les línies de treball i el retorn amb la participació de la ciutadania.

 

Visualitza la publicació “Osona, reptes de futur”

14 de juliol de 2022