Presentació del Directori Empresarial d’Osona i sessió de networking per a les empreses del sector de béns d’equip.

Les empreses vinculades a la cadena de valor de Béns d’Equip estan convocades el proper 14 de gener a les 16:00 al VIT (C/. Llotja sn, Recinte firal el Sucre, 08500 Vic) per assistir a la presentació del Directori Empresarial d’Osona així com també a una sessió de Networking presencial.

Durant el darrer any 2015, des de Creacció, s’ha treballat en el programa d’impuls a la cadena de Béns d’Equip. Un cop realitzat el diagnòstic i apuntats els principals reptes de la cadena s’han debatut i prioritzat aquells projectes que es volien abordar per passar a l’acció. En la fase de priorització es va veure que la clau per poder avançar en el treball conjunt era tenir eines que facilitessin el coneixement i la confiança entre les empreses de la cadena, pel que es va acordar començar per la creació d’un mapa de capacitats com a eina per compartir recursos i fortaleses entre empreses.

En aquest sentit, aquest mapa de capacitats s’ha creat en el marc d’un directori general d’empreses de la comarca i és per això, que abans de fer el llançament públic, es vol presentar i contrastar el projecte amb les empreses de la cadena de Béns d’Equip.

Alhora, a la sessió es definiran conjuntament els grans àmbits a treballar de cara a la configuració d’un espai de networking presencial de la comunitat empresarial de Béns d’Equip. En aquest sentit serà molt benvinguda la participació a la sessió.

Per a realitzar la inscripció a la sessió, és necessari complementar el següent FORMULARI.

5 de gener de 2016