Postgrau en Estudis Asiàtics, un camp en alça en el mercat laboral actual

El curs 2015-2016 tindrà lloc la 1a edició del Postgrau en Estudis Asiàtics a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). Es tracta d’un camp en alça en el mercat laboral actual. L’objectiu del postgrau és formar professionals capaços de dur a terme una anàlisi eficient de la realitat asiàtica després d’haver assolit coneixements sobre la geografia, la política, l’economia i la diversitat cultural del continent.

El programa aprofundeix en les eines que permeten millorar les relacions entre el continent asiàtic i el món occidental, que han estat tradicionalment complexes. Amb aquesta finalitat, el postgrau apropa a la realitat econòmica, social i cultural d’un espai geogràfic que aglutina més de tres mil milions de persones i unes enormes expectatives de creixement econòmic. També respon a la creixent demanda d’estudis sobre l’Àsia, i per això fa una aproximació transversal als valors que emanen de les seves cultures mil·lenàries, amb èmfasi especial en la Xina, el Japó, l’Índia, Corea i Indonèsia.

El Postgrau en Estudis Asiàtics de la UVic-UCC, professionalitzador i de recerca, s’adreça a titulats en Ciències Socials i Jurídiques, Geografia, Història, Turisme, Economia, Humanitats, Comunicació i altres àrees amb interessos en l’Àsia Oriental.

Aquests estudis són coorganitzats amb Horitzó Àsia, en el qual participa Creacció, i en col·laboració amb HispanoAsian Business Consulting.

Per a més informació i inscripcions: http://www.uvic.cat/formacio-continua/ca/postgraus/postgrau-en-estudis-asiatics

15 de maig de 2015