Oberta la convocatoria de la 7a edició dels Premis Innovacat

L’Ajuntament de Manlleu i les empreses Bon Preu, Casa Tarradellas, Girbau, Fundació La Farga Group, Quadpack i Seidor ja han obert la convocatòria de la 7a edició dels Premis Innovacat. L’objectiu és estimular el sector empresarial del territori davant dels reptes d’un món global, ple d’oportunitats per a l’economia catalana i osonenca. El termini de presentació de candidatures acaba el 30 d’abril.

Enguany no hi ha canvis pel que fa a categories i premis. D’una banda, es lliura el Premi Empresa Jove a una companyia innovadora de fins a 5 anys d’activitat, dotat amb 12.000€ i un Viatge Innovacat, valorat en 5.000€. De l’altra, s’entrega el Premi Empresa Avança, a la millor candidata de més de 5 anys d’activitat que destaqui per la seva trajectòria i capacitat d’adaptació als canvis, amb una dotació econòmica de 20.000€ i un Viatge Innovacat. Els Premis Innovacat compten també amb un reconeixement al qual s’opta de forma voluntària: fins a cinc plans d’acompanyament en la gestió empresarial de 20 hores de consultoria de la mà d’un professional expert.

La presentació pública dels projectes presentats es farà dijous dia 7 de juny de 2018. Els Premis Innovacat van néixer l’any 2005. Al llarg de les passades sis edicions s’hi han presentat 238 projectes.

Més informació (www.premisinnovacat.com)

13 de març de 2018

Compartir notícia