Oberta la convocatoria de la 7a edició dels Premis Innovacat

L’Ajuntament de Manlleu i les empreses Bon Preu, Casa Tarradellas, Girbau, Fundació La Farga Group, Quadpack i Seidor ja han obert la convocatòria de la 7a edició dels Premis Innovacat. L’objectiu és estimular el sector empresarial del territori davant dels reptes d’un món global, ple d’oportunitats per a l’economia catalana i osonenca. El termini de presentació de candidatures acaba el 30 d’abril.

Enguany no hi ha canvis pel que fa a categories i premis. D’una banda, es lliura el Premi Empresa Jove a una companyia innovadora de fins a 5 anys d’activitat, dotat amb 12.000€ i un Viatge Innovacat, valorat en 5.000€. De l’altra, s’entrega el Premi Empresa Avança, a la millor candidata de més de 5 anys d’activitat que destaqui per la seva trajectòria i capacitat d’adaptació als canvis, amb una dotació econòmica de 20.000€ i un Viatge Innovacat. Els Premis Innovacat compten també amb un reconeixement al qual s’opta de forma voluntària: fins a cinc plans d’acompanyament en la gestió empresarial de 20 hores de consultoria de la mà d’un professional expert.

La presentació pública dels projectes presentats es farà dijous dia 7 de juny de 2018. Els Premis Innovacat van néixer l’any 2005. Al llarg de les passades sis edicions s’hi han presentat 238 projectes.

Més informació (www.premisinnovacat.com)

13 de març de 2018