Novetats del KIT DIGITAL

El bono digital per escollir la solució digital que més s’adapti a les necessitats de la teva empresa. 

S’ha obert el formulari per tal que les empreses del segment III del programa Kit Digital (de menys de 3 treballadors) puguin sol·licitar el bo de 3.000€, d’acord amb l’Ordre TDF/435/2024, de 9 de maig, en la qual l’import de bo per aquest segment es veia incrementat en 1.000€ respecte els 2.000€ que tenia inicialment.

Novetats:  

  • Les empreses del segment III que amb anterioritat hagin estat beneficiades amb un bo de 2.000€ que encara no s’hagi esgotat, podran sol·licitar els 1.000€ addicionals.
  • Tant si l’empresa demana l’ajuda per primera vegada com si ja n’és beneficiària i vol sol·licitar els 1.000 euros addicionals, el termini de consum del bo serà de sis mesos a comptar des de la concessió.  
  • S’incorporar la nova categoria “lloc de treball segur” que inclou un dispositiu de hardware que integri una llicència que compleixi amb els requisits establerts per la categoria X de Ciberseguretat. Aquest dispositiu pot consistir en un ordinador portàtil o de sobretaula amb un monitor nou. La quantitat màxima subvencionable per a aquesta solució és de 1.000€.

Termini de sol·licitud i passos per demanar-ho:

  • Els terminis de sol·licituds estarà obert fins el 31 d’octubre de 2025.

Us recomanem el webinar en què l’entitat RED.ES ha explicat les novetats de l’ampliació dels 1.000€ en aquest segment III del Kit Digital, molt particularment la part en que es donen respostes a dubtes concrets.

+ info 

Tens dubtes?  T’oferim assessorament en ajuts i subvencions! [Sol·licita l’assessorament]

17 de juny de 2024