Nova convocatòria del Pla Embarca de Start-up Catalonia per accelerar les teves vendes

L’acceleradora de Start Up Catalonia de la Catalunya Central, que es coordina des de Catalunya Emprèn juntament amb Creacció, a Vic, obre una nova convocatòria del Pla Embarca, pensat per empreses que es troben en la seva fase inicial, i volen accelerar les vendes o redefinir la seva estratègia. Com a requisit, les empreses que vulguin optar a una plaça han de tenir com a màxim 5 anys de vida i algun component innovador. A més, han de comptar, com a mínim, amb una persona dedicada a temps complet.

El pròxim dimecres 17 de febrer es farà un sessió a les 10 del matí per les empreses interessades. El CEO de Deporvillage, Xavier Pladellorens, el director General de Gual Steel, Xavier Gual, i mentors del programa, juntament amb Josep Dosta, fundador de Woodys Barcelona, empresa que ha participat en la última edició, parlaran sobre els errors a evitar i aspectes clau alhora d’accelerar una empresa. Apunta’t a la sessió.

El Pla Embarca ofereix, entre d’altres, l’assessorament de 40 hores a través d’un mentor, així com sessions de capacitació amb experts i emprenedors sobre diversos temes. El programa només ofereix 15 places i la durada prevista és de 8 mesos. L’assessorament i les activitats estan valorades en 6.000 euros per empresa, però les que aconsegueixin una plaça només hauran de pagar-ne 600. Les empreses interessades poden formalitzar la seva sol·licitud mitjançant del web www.start-upcatalonia.cat, que penja d’ACCIÓ, Generalitat de Catalunya. El termini per sol·licitar l’entrada a l’acceleradora acaba el 29 de febrer.

11 de febrer de 2016