Obrim convocatòria per al programa Gerència Part Time

Necessites una visió externa que t’orienti en el teu negoci? Busques un gerent/a que t’ajudi temporalment? Necessites un equip?

El programa Gerència Part Time 24/25 d’acompanyament a empreses per la transformació del model productiu, ja en la seva tercera edició, t’ofereix la possibilitat d’incorporar a la teva empresa un perfil de gerent i un suport tècnic per impulsar el teu negoci i els teus projectes durant 11 mesos

Què t’oferim

Una persona amb perfil de direcció general i una persona amb perfil tècnic que s’incorporen a l’equip de l’empresa mínim 1 dia a la setmana.

Honoraris subvencionats i copagament de 100€ al mes per empresa durant 11 mesos.

Quins requisits has de complir

El programa està pensat per a empreses de 6 a 50 treballadors, amb un mínim de tres anys d’antiguitat i infraestructura i facturació mínima. Es demana voluntat, inquietud, ganes de compartir, de créixer i de millorar la metodologia de treball.

Les places són limitades. En aquesta convocatòria, se seleccionaran cinc empreses: dues de Vic, dues de la Vall del Ges i una de Gurb. D’aquestes, com a mínim una ha de pertànyer al sector del metall i una altra a l’agroalimentari.

En la selecció, es prioritzaran aquelles empreses que vulguin validar nous models de negoci, desenvolupar noves línies de negoci, hagin d’assumir un relleu generacional i/o vulguin fer créixer l’empresa o millorar-ne la sostenibilitat.

Calendari

  • Juny-juliol: presentació de candidatures.
  • Setembre: selecció de les empreses definitives i inici programa.

Més informació del programa Gerència Part Time

31 de maig de 2024