Necessites formació a mida per millorar la competitivitat de la teva empresa?

Ets una empresa o una entitat representativa d’un sector productiu? Penses que una formació interna dels teus treballadors podria fer més competitiva la teva empresa?

La solució la podeu trobar a Conforcat a mida, un programa de subvencions de la Generalitat de Catalunya, que permet donar resposta directa a les necessitats formatives de l’empresa. El termini de sol·licitud d’aquesta convocatòria s’ha obert i la formació es podrà realitzar durant els mesos de maig de 2023 i juny de 2024.  

Conforcat a mida és una convocatòria que subvenciona accions de formació no formal vinculades a qualificacions professionals en l’àmbit del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) amb Fons Next Generation. Una convocatòria amb les característiques següents: 

Què i quan subvenciona. Formacions d’entre 30 i 60 hores a persones treballadores o a l’atur, en recerca d’ocupació. Se subvenciona el 100% de l’import: per 60 hores, 549 euros, i per 30 hores, 245 euros i és cofinançable amb altres subvencions. És possible la subcontractació del 100%, inclosa la gestió. L’import es paga abans de la formació.

Qui pot sol·licitar la subvenció. Empreses a títol individual; i agrupacions d’empreses, consorcis, organismes i entitats sectorials que representin o agrupin empreses i/o persones treballadores. 

Termini de la sol·licitud i execució. Es preveu que s’obri el termini de sol·licitud a principis de març. Hi haurà aproximadament un mes i mig per sol·licitar i l’execució anirà des de l’atorgament fins al 30 de juny de 2024.

El paper de Creacció

Un cop tingueu la subvenció atorgada, des de Creacció us podem ajudar a dissenyar la formació que necessita la teva empresa. Creacció porta uns anys treballant en la formació a mida i ha executat molts programes en col·laboració amb empreses de la comarca, en sectors tan diversos com l’alimentació, informàtica o metal·lúrgia, entre d’altres.

Tota la informació sobre el programa, aquí

Consulta les bases, aquí

15 de març de 2023