Vic, Centelles i Rupit participaran a la Mobile Week Catalunya, que aquest any arriba a 18 municipis catalans

Vic, Centelles i Rupit  seran 3 dels 18 municipis que prendran part a la Mobile Week Catalunya 2021, les setmanes del 21 al 27 de juny i del 5 a l’11 de juliol.
La iniciativa, que arriba a la seva tercera edició, vol apropar la tecnologia a la ciutadania a través de diferents activitats gratuïtes que combinen el format presencial i digital.

En aquesta edició, la Mobile Week Catalunya cobrirà tres temàtiques principals: la protecció de la privacitat i dades a Internet, les habilitats professionals digitals t i el paper que desenvolupa la tecnologia durant les crisis. El Family Day és una altra de les novetats d’aquest any, una aposta per aprendre sobre tecnologia en família a través de l’entreteniment. Es tracta d’una jornada amb una programació especial per tal que nens i nenes i les seves famílies puguin formar-se d’una forma dinàmica i divertida.

Pel que fa als municipis osonencs, Centelles tractarà la proliferació de les startups i destaparà els secrets per a l’èxit en l’emprenedoria en l’actual era digital;  Rupit presentarà POWAR, un simulador de condicions climàtiques que permetrà als petits agricultors preparar-se pels canvis climàtics de cada regió; i Vic celebrarà una taula rodona sobre com vendre a internet per entendre les diferents lògiques i canals de venda que s’han accelerat arran de la pandèmia.


Imatge de https://mweek.com/

17 de maig de 2021