Millorem Col.laborant. 3a sessió – La visita comercial

Millorem Col.laborant té com a objectiu posar en valor  la col·laboració i el treball en xarxa com a vies vàlides per fer front amb èxit al repte de les empreses d’haver-se de desenvolupar en un entorn complex i que canvia molt ràpidament.

Avui, més que mai, l’experiència ens demostra que la capacitat d’aprendre i d’adaptar-se als canvis són claus per a la supervivència i el creixement de les iniciatives empresarials, ja sigui compartint recursos, intercanviant coneixement o desenvolupant conjuntament noves capacitats.

En aquest sentit, aquest projecte està pensat i dirigit a autònoms, micro i petites empreses de la comarca d’Osona que vegin en la col·laboració un element clau pel seu futur.

El projecte preveu anar realitzant diferents sessions, independents unes de les altres, durant les quals es presentaran casos d’èxit de col·laboració i es realitzaran activitats per tal que les empreses puguin interaccionar i trobar sinèrgies que les ajudin a tenir èxit en els seus mercats.

 

Després d’una primera sessió en la que vàrem treballar la xarxa i ens vam conèixer, i de la segona en la que vam buscar i compartir clients, en aquesta ocasió veurem i posarem en pràctica com vendre millor el producte o servei.

Dia 14 d’octubre, 17h – VIT
1. Presentació del projecte i introducció de la sessió.
2. Presentació de bones pràctiques en les visites comercials: què fer i què no fer.
3. Preparació d’arguments per una visita comercial.
4. Role-play: simulació de visita comercial. Treball en grup.
5. Posta en comú i valoració final.

10 d'octubre de 2014