Més d’un centenar d’alumnes osonencs imaginaran el sistema sanitari del futur al 4t Repte Empresa

La Sala Sert de l’edifici El Sucre acollirà aquest divendres 11 de maig la quarta edició del Repte Empresa, que forma part del projecte ‘Empresa i formació, creant els llaços del futur’. Enguany es compta amb la col·laboració del Consorci Hospitalari de Vic i 113 nens i nenes de 5è i 6è de primària focalitzaran l’atenció en el sector sanitari.

L’objectiu és crear dinàmiques col·laboratives en què els participants proposaran idees consensuades pel grup, amb el títol general de ‘La salut: Consorci Hospitalari de Vic’. Els reptes proposats als alumnes aniran enfocats a fomentar la creativitat i innovar en l’àmbit sanitari. Es tractarà, per exemple, de crear una campanya publicitària perquè els infants i joves mengin de manera saludable, o bé d’imaginar l’hospital del futur. Les escoles que hi prendran part seran el Col·legi Santa Caterina de Vic, la FEDAC Vic –Pare Coll, l’escola Terra Nostra d’Olost i l’escola Lluçanès de Prats.

El Repte Empresa l’organitza el Consell Empresarial d’Osona, Creacció i la UVic-UCC, amb el suport de la Institució Puig-Porret i la col·laboració de la Diputació de Barcelona. La iniciativa va arrencar el 2014 amb el Grup Bon Preu, i va continuar amb la complicitat de la Cooperativa Plana de Vic i Calidad Pascual.

8 de maig de 2018