Vic, seu de la Matinal de la Reempresa

El proper dijous 10 d’octubre l’edifici El Sucre de Vic acollirà la vuitena edició de la Matinal de la Reempresa, una jornada pensada per donar les eines necessàries per comprar o vendre negocis. Al llarg d’un matí, hi haurà activitats de sensibilització, formació i networking, per conèixer com comprar o vendre una empresa i presentar candidats per a la compra, o bé empreses en venda. L’acte s’estructurarà en diverses activitats: conferències amb l’objectiu d’assessorar possibles cedents i reemprenedors interessats en el programa. Paral·lelament, més enfocat als prescriptors, es farà una conferencia per ajudar i acompanyar clients a vendre o comprar una empresa. Se seguirà amb un Elevator Pitch d’empreses a la venda, i un espai de matchings on els participants es podran entrevistar amb diferents cedents que busquen vendre el seu negoci.

L’objectiu d’aquesta activitat és poder apropar les persones interessades en reemprendre un negoci a d’altres que busquen cedir-lo perquè es coneguin. Així, els darrers poden explicar de primera mà el funcionament i gestió de la seva empresa.

Les inscripcions a l’esdeveniment es poden fer a través d’aquest enllaç. Es poden revisar totes les empreses assistents a l’Espai de Matchings aquí i reservar una reunió amb qui es consideri més interessant. Al web www.reempresa.org s’hi pot trobar més informació de Reempresa i totes les activitats que desenvolupen.

L’objectiu de Reempresa és impulsar i estructurar la transmissió d’empreses com a via de creixement d’activitat econòmica, evitant el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació. En total, a Catalunya hi ha 35 punts locals Reempresa, un dels quals és a Vic, gestionat per Creacció. La iniciativa està promoguda per la patronal Cecot i Autoocupació i la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració del Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

18 de setembre de 2019