Manlleu acollirà la jornada de networking “Energia i Empresa” sobre solucions locals per a l’estalvi i l’eficiència energètica

Els costos energètics són, cada vegada més, un factor important per a l’empresa. Per això sorgeix la necessitat de portar a terme projectes i actuacions d’energia sostenible dins les organitzacions per obtenir un estalvi econòmic, millorar l’eficiència dels processos i incrementar l’ús i l’autoproducció de les energies netes.

En aquest sentit, el proper 17 de maig (9:30h) se celebrarà la jornada de networking ‘Energia i Empresa – Solucions locals per a l’estalvi i l’eficiència energètica’ al nou Lab. Espai de coworking de Manlleu. La jornada està organitzada per l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu, Creacció i l’Agència de l’Energia d’Osona del Consell Comarcal d’Osona.

L’objectiu de la jornada és donar a conèixer experiències d’èxit i solucions per aconseguir l’estalvi i la millora de l’eficiència energètica de les empreses. En aquest sentit, dotze empreses de la comarca presentaran destacats projectes en aquest àmbit. També s’oferirà un espai de trobada per connectar amb possibles aliats i col·laboradors per a promocionar nous projectes en energia sostenible i eficiència energètica.

La jornada es dividirà en dues parts. El primer bloc consistirà en les presentacions breus de casos d’èxit per part de les empreses participants. Tot seguit tindran lloc les entrevistes programades prèviament entre els assistents. A més, s’inclourà un espai de networking informal.

La ponència inaugural anirà a càrrec de Joan Rovira de l’empresa manlleuenca Mimcord. Les empreses que exposaran els seus projectes són: Lavola, 9Hàbitat, Quèlvia, Sud Renovables, Visió Solar, Engiaux, Tondo Energia, Colomer Rifà, Novatilu, Saltoki, Gedpro SL i UNICO grup cooperatiu.

Les inscripcions ja estan obertes al web de l’Ajuntament de Manlleu. Per a més informació podeu contactar amb l’Oficina de Promoció Econòmica de Manlleu (ope@manlleu.cat i 938515022).

Programa de l’acte a aquí

24 d'abril de 2017