Manel Arroyo, ponent de la propera Àgora d’Opinió a Manlleu

Parlarà de la seva experiència en esport i negoci d’entreteniment
Aquesta novena edició es farà el 8 de juny al restaurant El Morter
Les inscripcions es poden fer a través del web de Creacció fins el 3 de juny

El managing director de Dorna Sports i Moto GP, i vicepresident del FC Barcelona, Manel Arroyo, serà el ponent convidat a la propera edició d’Àgora d’Opinió, que se celebrarà al restaurant el Morter de Manlleu el dilluns 8 de juny. En aquesta novena edició es parlarà de “L’experiència en esport i negoci d’entreteniment d’un empresari d’Osona”.

La benvinguda a l’acte anirà a càrrec de l’alcalde de Manlleu, Pere Prat. El president de Creacció, Josep Arimany, presentarà Àgora d’Opinió i el ponent. Els assistents tindran la possibilitat de fer networking abans de dinar i de participar en el torn de preguntes després de la ponència. La inscripció a la jornada té un preu de 25 euros, que inclou el dinar, i es pot fer a través del web de Creacció fins el 3 de juny:  http://www.creaccio.cat/territori/agora-dopinio/

Nascut a Vic, Manel Arroyo va començar la seva carrera com a periodista a Ràdio Vic el 1980 i als periòdics Ausona i El 9 Nou. També va estar vinculat a l’Escuderia Osona i va treballar a Radio 4 de RNE. El 1986 es va incorporar a TVE com a comentarista de Fórmula 1, motociclisme i rugbi. L’any 1987 va exercir de director adjunt del programa d’esports de TVE “Estadio 2”. Després d’un breu pas per la Cadena SER, va ser nomenat director de Comunicació i cap de Premsa del Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC). Va ser membre de l’equip responsable del disseny i construcció del Circuit de Barcelona-Catalunya. El 1991 va formar part de l’equip organitzador del primer Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya, i de l’equip que va aconseguir la incorporació del Rally Catalunya al calendari del FIA World Rally Championship. L’any 1992 va passar a ser director del Campionat d’Espanya de Turismes, i es va incorporar a Dorna com a managing director de Dorna Sports i MotoGP™. És responsable del Departament de Media i TV de Dorna des del 1994. Des del juliol de 2010 és membre de la Junta Directiva del FC Barcelona, i des del març de 2014 n’és vicepresident.

Àgora d’Opinió és un fòrum de debat que, en format de dinar-conferència, planteja temàtiques relacionades amb el món econòmic i empresarial. Les entitats promotores del projecte són Creacció, l’Ajuntament de Vic, la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, el Consell Empresarial d’Osona, la delegació d’Osona de la Cambra de Comerç i EL 9 NOU. Es tracta d’un format que es va estrenar l’any 2013: en quatre ocasions s’ha fet a Vic, i també a Granollers, Manlleu, Manresa i Olot, amb la idea d’expandir-se per tot el territori d’influència de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

28 de maig de 2015