L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ponent de la propera Àgora d’Opinió

Parlarà de com Osona es pot beneficiar de l’atracció de “Barcelona, una ciutat de cultura, coneixement, creativitat, innovació i benestar al servei del país”

Aquesta vuitena edició es farà el 8 d’abril a l’Atlàntida de Vic
Les inscripcions es poden fer a través del web de Creacció fins el 31 de març

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, serà el ponent convidat a la propera edició d’Àgora d’Opinió, que se celebrarà a l’Atlàntida de Vic el dimecres 8 d’abril. En aquesta vuitena edició es parlarà de “Barcelona, una ciutat de cultura, coneixement, creativitat, innovació i benestar al servei del país”. Trias explicarà com Barcelona és un pol d’atracció del que Osona se’n pot beneficiar.

La benvinguda a l’acte anirà a càrrec de l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal. El president de Creacció, Josep Arimany, presentarà Àgora d’Opinió i el ponent. Els assistents tindran la possibilitat de fer networking abans de dinar i de participar en el torn de preguntes després de la ponència. La inscripció a la jornada té un preu de 27 euros, que inclou el dinar, i es pot fer a través del web de Creacció fins el 31 de març: www.creaccio.cat/territori/agora-dopinio/

Xavier Trias (Barcelona, 1946) és llicenciat en Medicina i Cirurgia, especialitzat en Pediatria, per la Universitat de Barcelona. Conseller de Sanitat de la Generalitat de Catalunya (1988-1996), responsable de desenvolupar el model sanitari català; conseller de la Presidència (1996-2000) i president i portaveu del Grup Parlamentari Català (CiU) al Congrés dels Diputats (2000-2003). Des de l’any 2011 és alcalde de Barcelona, la capital de Catalunya. Designada Capital Mundial del Mòbil, i distingida com a primera Capital Europea de la Innovació (2014), la ciutat de Barcelona s’està transformant en una smart city de referència internacional. Xavier Trias ha estat inclòs a la llista dels cinquanta líders mundials més importants, segons la revista Fortune.

Àgora d’Opinió és un fòrum de debat que, en format de dinar-conferència, planteja temàtiques relacionades amb el món econòmic i empresarial. Les entitats promotores del projecte són Creacció, l’Ajuntament de Vic, la UVic-UCC, el Consell Empresarial d’Osona, la delegació d’Osona de la Cambra de Comerç i EL 9 NOU. Es tracta d’un format que es va estrenar l’any 2013: en tres ocasions s’ha fet a Vic, i també a Granollers, Manlleu, Manresa i Olot, amb la idea d’expandir-se per tot el territori d’influència de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

24 de març de 2015