La trajectòria emprenedora, guardonada als Premis ADNemprèn

L’Ajuntament de Torelló (Consorci Vall del Ges, Orís i Bisaura), Mas Vinyoles Venture Factory i la Universitat de Vic-UCC han obert una nova convocatòria dels Premis ADNemprèn. Les candidatures es poden presentar a través del web www.adnempren.cat fins el dia 14 de març de 2019.

L’objectiu del certamen és identificar i premiar la trajectòria d’emprenedors/es de la Catalunya Central. Una de les novetats d’aquest any és l’ampliació de l’àmbit geogràfic dels premis, i s’hi inclourà la comarca de l’Anoia. En aquesta segona edició, podran presentar la seva candidatura tots els emprenedors de les comarques d’Osona,  la Garrotxa, el Ripollès,  el Bages, el Berguedà, el Moianès, el Solsonès i l’Anoia. També destaca la creació d’una nova categoria, anomenada ADNintraprèn, per  reconèixer  la implicació de persones que treballen dins d’empreses o administracions i que mostren actitud emprenedora.

El premi està format per quatre categories:
1. Premi ADNstarter, patrocinat per l’Ajuntament de Torelló, que distingirà la trajectòria d’una persona emprenedora (entre 3 i 10 anys) i la seva projecció de futur associada al o als projectes que hagi promogut i/o estigui promovent.
2. Premi ADNtransformer, patrocinat per Obra Social “la Caixa”, que guardonarà la trajectòria d’una persona major de 40 anys que hagi reorientat la seva carrera professional vers l’emprenedoria.
3. Premi ADNintraprèn, per a persones que dins d’una corporació empresarial o administració pública destaquin fortament per la seva capacitat d’incorporar l’ADN emprenedor en iniciatives d’innovació en tecnologia, producte, negoci i/o organització empresarial.
4. Premi ADNgurú, com a reconeixement honorífic per a una persona amb una llarga trajectòria emprenedora, que encarni els atributs de l’ADNemprèn i pugui representar un referent per a les noves generacions d’emprenedors.

Els guanyadors de les categories ADNstarter, ADNtransformer i ADNintraprèn rebran 4.000 euros, 8 hores d’acompanyament i assessorament empresarial i 4 mesos d’estada gratuïta al coworking de Mas Vinyoles (una taula) o una estada de treball d’una setmana amb allotjament, a banda d’una estatueta i diploma acreditatiu. La persona guanyadora de l’ADNgurú rebrà la cessió d’espais per a esdeveniment d’empresa d’un dia o l’estada d’una setmana al rebastral de Mas Vinyoles i una estatueta i diploma.

El veredicte del jurat i el lliurament de premis tindran lloc el 25 d’abril.

6 de febrer de 2019