La Mobile Week Barcelona a Vic

La 3a edició de la Mobile Week Barcelona, organitzada pel Mobile World Capital Barcelona, arriba a la capital d’Osona com a ciutat associada al programa oficial de l’esdeveniment internacional

La Mobile Week Barcelona, organitzada pel Mobile World Capital Barcelona, arriba per primer cop a Vic. D’aquesta manera, la capital d’Osona és una de les ciutats de Catalunya associades al programa oficial de l’esdeveniment internacional, juntament amb Manresa, Mataró i Sant Pere de Ribes.

Del 18 al 21 de febrer, Vic acollirà quatre conferències, una per dia, de quatre tecnologies de tendència: drones, computació quàntica, ciutats intel·ligents i internet de les coses (IOT). Aquestes sessions van adreçades a un públic transversal per conèixer de primera mà com ens impactaran aquestes tecnologies.

Totes les sessions tindran lloc al Vit i estan organitzades per TicOsona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vic, Creacció i la coordinadora d’associacions empresarials tecnològiques de Catalunya, Sinergia.

Podeu consultar el programa complet de la Mobile Week a Vic en aquest enllaç.

Activitats programades al Vit Vic:

Dilluns 18 de febrer a les 17 h
IOT amb Girbau
Valentí Freixanet ens introdueix la bugaderia connectada i ens explica com una empresa industrial líder del seu sector està aprofitant la tecnologia per oferir nous serveis i transformar els seus productes.

Dimarts 19 de febrer a les 17 h
Computació quàntica
Aquest és una de les tecnologies de la que sentirem més a parlar els propers anys. Ha de revolucionar completament la informàtica tai i com la coneixem, però què és exactament?
Ens ho explicarà Alfonso Rubio-Manzanares.

Dimecres 20 de febrer a les 17 h
Drones
Blanca Farré, Natxo Varona i David Matanzas ens donaran diversos exemples per entendre perquè aquesta tecnologia tant de moda anirà molt més enllà dels aparells voladors que estem acostumats a veure.

Dijous 21 de febrer a les 17 h
Ciutats intel·ligents
Ja fa uns quants anys que sentim a parlar de les Smart Cities, però de quina manera canviarà la forma en que vivim i ens relacionem amb les ciutats, els espais, els serveis, etc? Conferència a càrrec de Jordi Marin.

Assistència lliure

12 de febrer de 2019