La directora general de Frit Ravich, protagonista de l’Àgora d’opinió que es farà a Manlleu

El proper divendres 29 de març el Museu del Ter de Manlleu serà l’escenari d’una nova edició de l’Àgora d’opinió, la segona del 2019. Es comptarà amb la ponència de la directora general de Frit Ravich, Judith Viader.

La benvinguda i la presentació de la ponent anirà a càrrec de l’alcalde de la ciutat amfitriona, Àlex Garrido. L’acte arrencarà a les 9 i tindrà lloc a l’Auditori Roca del museu manlleuenc. La xerrada de Viader porta per títol ‘Transformació digital, de la teoria a la pràctica’ i donarà detalls de l’estratègia que ha seguit Frit Ravich per fer una aposta per un model de negoci innovador i sostenible. Segons Viader, les persones són l’eix central d’aquest canvi, més enllà de la tecnologia.

Com en les darreres edicions, el format serà àgil, en forma de matinal amb esmorzar inclòs. Es tracta d’un fòrum que pretén enfortir vincles entre l’emprenedoria, la universitat, l’empresa i l’administració.

Judith Viader és Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i Màster in Business Administration per ESADE. És directora general de Frit Ravich des de l’any 1997, i ha liderat l’expansió del negoci i el desenvolupament de la marca i la distribució. El 2018 se l’ha inclòs al rànquing “Merco Líderes”, que reflecteix els 100 directius amb més renom d’Espanya. El 2013 va ser guardonada amb el premi Internacional IWEC, que reconeix algunes de les millors iniciatives empresarials dirigides per dones a tot el món. El mateix any, Frit Ravich va ser escollida la Millor Iniciativa Empresarial, el premi més veterà que convoca El Periódico de Cataluña en reconeixement a la trajectòria empresarial. El 2010, Viader va ser finalista al premi Emprenedor de l’any, organitzat per Ernst & Young i l’any següent, el 2011, va ser distingida per FIDEM i la Cambra de Comerç de Barcelona amb el Premi a la Comercialització.
 
Els impulsors de l’Àgora d’opinió són el Casino de Vic, El 9 Nou, el Consell Empresarial d’Osona i la delegació d’Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona.

21 de març de 2019