La directora de Recursos Humans d’Affinity Petcare, Teresa Niubó, ponent de la propera Àgora d’Opinió a Manresa

Parlarà de la transformació digital que ha realitzat l’empresa generant una cultura digital i impulsant noves formes de treball més col·laboratives i innovadores

Aquesta desena edició es farà el 2 de novembre al restaurant Escola d’Hoteleria Joviat

Les inscripcions es poden fer a través del web de Creacció fins el 28 d’octubre

La directora de Recursos Humans d’Affinity Petcare, Teresa Niubó, serà la ponent convidada a la propera edició d’Àgora d’Opinió, que se celebrarà al restaurant Escola d’Hoteleria Joviat de Manresa el dilluns 2 de novembre. En aquesta desena edició es parlarà de “La transformació digital a l’empresa: el cas d’Affinity Petcare”, una organització que ha aconseguit generar una cultura digital i ha impulsat noves formes de treball més col·laboratives i innovadores.

La benvinguda a l’acte anirà a càrrec de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent. El president de Creacció, Josep Arimany, presentarà Àgora d’Opinió i la ponent. Els assistents tindran la possibilitat de fer networking abans de dinar i de participar en el torn de preguntes després de la ponència. La inscripció a la jornada té un preu de 25 euros, que inclou el dinar, i es pot fer a través del web de Creacció fins el 28 d’octubre: www.creaccio.cat/territori/agora-dopinio/

Nascuda a Badalona, Teresa Niubó és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, CTI Executive Coach, Màster en Internet Business de l’ISDI (#MIBer) i MBA per ESADE Business School. Amb més de 20 anys d’experiència en multinacionals de referència com Sara Lee, General Electric i Digital Equipment Corporation, ha liderat projectes de canvi organitzacional, des de la construcció d’equips d’alt rendiment fins al desenvolupament de líders que promoguin una cultura de col·laboració i transversalitat entre empleats per aconseguir els objectius de negoci. Li apassiona construir organitzacions on els seus empleats puguin créixer. Li entusiasma aprendre i viure de primera mà l’experiència de la transformació digital en les organitzacions. Actualment és la directora de Recursos Humans d’Affinity Petcare.

Àgora d’Opinió és un fòrum de debat que, en format de dinar-conferència, planteja temàtiques relacionades amb el món econòmic i empresarial. Les entitats promotores del projecte són Creacció, l’Ajuntament de Vic, la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, el Casino de Vic, EL 9 NOU, el Consell Empresarial d’Osona, i la delegació d’Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona. Es tracta d’un format que es va estrenar l’any 2013: en quatre ocasions s’ha fet a Vic, dues a Manlleu, i també a Granollers, Manresa i Olot, amb la idea d’expandir-se per tot el territori d’influència de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

19 d'octubre de 2015