La directora de Creacció, Nuria Macià, finalista al guardó Osonenc de l’Any 2021

La Coordinadora del Voluntariat d’Osona va rebre el passat divendres la distinció Osonenc de l’Any 2021, que organitza anualment El 9 Nou i que s’atorga a través de les votacions dels lectors del bisetmanari.

Juntament a la Coordinadora, també es van nominar com a finalistes la directora de Creacció, Núria Macià, i l’investigador vigatà Julià Blanco, especialitzat en l’estudi del VIH.

En la recollida del guardó com a finalista, la directora de Creacció va felicitar totes les candidatures i va dir que està convençuda que “tots treballem per crear un futur millor del que tenim”. A més, “el reconeixement ens encoratja a seguir treballant perquè ens queda feina a fer”.

Macià va afegir que “necessitem una altra manera d’abordar els reptes i si avui som aquí és perquè estem creant un marc de col·laboració amb diferents entitats i persones que ens ha permès omplir aquest full en blanc de forma coral amb moltes aliances i sinergies. La nostra feina és per millora la qualitat de vida de les persones: emprenedores, aturades, d’empreses… La nostra feina té sentit si posem la persona al centre”.

 

La Coordinadora del Voluntariat d’Osona, nascuda el 2019, es va constituir amb l’objectiu d’unir en una plataforma les entitats de la comarca que es dediquen al voluntariat per tal de compartir informació, coneixements i eines de suport.

16 de novembre de 2021