La 6a edició de la “Formació per a Empreses i Emprenedors” manté l’estructura que els participants han valorat en un notable alt

Les entitats de promoció econòmica de la comarca d’Osona i Creacció ja tenen a punt la sisena edició del “programa Formació per a Empreses i Emprenedors“. De moment, entre març i juny de 2019 ja hi ha previstes una vintena de propostes i es continua amb la fórmula de les ‘Sessions bàsiques per al teu projecte emprenedor’, estrenades l’any passat. Es tracta de quatre sessions pràctiques amb experts, focalitzades en àmbits essencials del projecte emprenedor: la definició de la idea i model de negoci, l’estudi de mercat, el pla de màrqueting, el màrqueting digital i l’anàlisi econòmic i financer. La resta de sessions específiques treballaran àmbits també clau, amb novetats com les campanyes basades en Mailchimp o l’aprofundiment en xarxes socials com Twitter.
Els cursos estan enfocats a millorar les habilitats i competències empresarials dels participants. El cicle arrencarà el 20 de març amb una sessió a càrrec de Carme Sáez, MBA per EADA i llicenciada en Administració i direcció d’empreses per la UAB. Les persones interessades ja es poden inscriure.

La programació del 2018 va ser valorada amb un 8,1

L’anàlisi de les dades de la darrera edició mostra que la mitjana de valoració es manté en el notable alt (8,1) per part dels assistents. Quant al perfil d’inscrits, s’incrementa el percentatge de desocupats: si el 2017 representaven un 29% del total, ara han pujat fins al 39%. També es detecta un repunt respecte el pes que tenen les empreses que assisteixen a les formacions davant les inscripcions formalitzades per part d’emprenedors. Hi ha tres àmbits on augmenta la mitjana d’assistents: màrqueting i comercialització offline, models de negoci i planificació estratègia empresarial. La cinquena edició va constar d’una trentena de sessions, entre març i desembre de 2018.

18 de març de 2019