Koldo Saratxaga, creador i impulsor del NER, a l’Àgora del 28 de novembre

El creador i impulsor del Nou Estil de Relacions a les organitzacions, el basc Koldo Saratxaga, serà el ponent de la propera Àgora d’opinió que se celebrarà a Manlleu el proper dijous 28 de novembre. Tindrà lloc al Museu del Ter i es tornarà a fer en format d’esmorzar, a partir de les 9 del matí. Aquest fòrum, del qual se’n celebra la 18a edició, enforteix vincles entre les empreses, la universitat i l’administració.

Saratxaga és una personalitat inspiradora per a moltes empreses i persones. Després d’haver fundat K2K Emocionando (2005), actua com a conseller i assessor dinamitzador de projectes empresarials i és el principal impulsor de NER Group. És una associació en la qual diverses organitzacions, unides pel Nou Estil de Relacions, comparteixen experiències, sinergies i coneixements. Sumen esforços per millorar, avançar, ser més eficients i obtenir millors resultats i s’acompanyen en el camí del canvi cultural que suposa aquest estil.

Alguns integrants de K2K ja han estat aquest any a Osona, on han explicat que les eines principals amb què treballen són “l’autogestió, la plenitud i el propòsit” per aconseguir una “transformació completa” de les empreses. El NER vol vincular les persones mitjançant la passió i aconsegueixen augmentar la facturació i reduir d’absentisme. Pel juny, una delegació osonenca va visitar empreses basques que apliquen aquest model disruptiu que posa les persones al centre de les organitzacions.

Un nou estil de relacions per al futur

La xerrada de Saratxaga portarà per títol ‘Un nou estil de relacions per a les organitzacions del futur. A ¾ de 9 del matí es farà l’obertura de portes i a les 9 començarà la benvinguda institucional que pronunciarà l’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido. La presentació del ponent la farà el regidor d’Indústria i Coneixement David Bosch.

Koldo Saratxaga va estudiar Formació Professional i Enginyeria Tècnica a Bilbao. Ha fet dos cursos d’Empresarials i dos MBA, per la Universitat de Deusto i per la Autònoma de Madrid. Del 1991 al 2005 va assumir el càrrec de coordinador general d’Irizar, S. Coop, un dels seus èxits professionals més reconeguts, al mateix temps que presideix Irizar Group. Ha estat reconegut amb guardons com el Premi Emprenedor de l’Any a Espanya (1997); Premi Europeu a l’Excel·lència Empresarial -European Quality Prize- (2000) a Irizar Group o el Premi al Millor empresari del País Basc (2001); entre molts d’altres. És autor del llibre ‘Un Nuevo Estilo de Relaciones para el cambio organizacional pendiente’. Exerceix com a professor a la Universitat del País Basc, Universitat de Deusto, Universitat de Mondragón Universitat Pública de Navarra i com a professor convidat a IESE. Ha creat una editorial, una xarxa d’horts i botigues ecològiques, a més de ser ponent de diverses xerrades i seminaris.

Els impulsors de l’Àgora d’opinió són el Casino de Vic, la UVic-UCC, El 9 Nou, el Consell Empresarial d’Osona i la delegació d’Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Les inscripcions es poden formalitzar aquí.

14 de novembre de 2019