Jornada “La digitalització de l’empresa”

29/01  ·  Auditori VIT  ·  De 10h a 13h  · Inscripció gratuïta
La digitalització de l’empresa és una condició essencial per continuar tenint oportunitats d’actuar en l’actual context de canvi. Empreses, models de negoci, organitzacions i professionals es redefineixen davant dels nous reptes i oportunitats que la presència de la tecnologia digital fa aflorar en tots els àmbits de la societat.

A la jornada “La digitalització de l’empresa” ens centrarem en alguns dels aspectes més rellevants d’aquesta transformació de la mà d’empreses del sector TIC, i comptarem amb la visió amplia i estratègica de Genís Roca.

Genís Roca. La transformació digital de les empreses

La capacitat de la tecnologia digital per processar i distribuir grans quantitats d’informació està modificant els negocis i les organitzacions a un ritme difícil d’assimilar. Això comporta que hi hagi graus molt diferents d’adaptació a aquests canvis i que es faci indispensable definir una estratègia per afrontar la transició digital que, més enllà de la tecnologia en si (equips, xarxes, soft,…), recau en els processos i les persones que conformen les empreses i les organitzacions. La tecnologia no és un avantatge competitiu, és una condició sense la qual ja no podrem aspirar a ser competitius.

Considerat un dels principals experts en Internet i en la transició digital, Genís Roca ens donarà algunes pistes per definir una estratègia de digitalització coherent que ens permeti actuar en un context en constant transformació.

Genís Roca és soci fundador de RocaSalvatella, on ocupa el càrrec de president. Arqueòleg de formació, és considerat l’expert de referència en el procés de transformació digital que viuen les empreses i la societat.


Jornada La digitalització de l’empresa

10h – Sessió TICOsona.

  • Aspectes legals de l’allotjament de les dades de l’empresa al núvol.
    A càrrec de Pere Rius, de TicJuris, societat d’advocats especialistes en tecnologies de la informació i la comunicació.

  • Business intelligence.
    A càrrec d’Aida Moya, responsable de Business Intelligence a Vilar Riba, grup d’assessorament global en diferents àmbits de servei per a professionals

11h – Pausa esmorzar.

11.30h – Virtualització i cloud, de la informàtica a l’eficiència.

A càrrec d’Òscar Barrabés, de Quopiam, empresa especialista en virtualització i optimització d’entorns i sistemes informàtics.

12h – La transformació digital de les empreses.

A càrrec de Genís Roca, expert en transformació digital, soci fundador i president de RocaSalvatella.

13.30h – Fi de la jornada.

 

Inscripció gratuïta (prèvia confirmació d’assistència) a www.vitvic.cat/inscripcions/

 

Amb la col·laboració de:

ticosonacatalunyaEmpren Diputació BCN UE  gobierno españa

14 de gener de 2015