#invulnerables

L’Ajuntament de Manlleu els convida a la trobada empresarial on es farà la presentació del Projecte #invulnerables. L’acte es portarà a terme al Museu del Ter de Manlleu, el dia 17 de novembre, a partir de les 9 del matí.

El projecte #invulnerables té per objectius igualar les oportunitats de manera integral, trencar amb els cercles de la pobresa i fer treball en xarxa en un marc de col·laboració público-privada. #Invulnerables s’està portant a terme a 8 ciutats catalanes i Manlleu és una d’elles degut a les xifres de pobresa infantil registrades.

Manlleu treballa en aquest projecte des de l’any 2016 i ha atès, en el marc d’#invulnerables i al llarg del primer any d’activitat del programa, a 74 famílies en situació de vulnerabilitat.

Els impulsors d’aquest projecte volen fer una crida al sector empresarial i demanar que se’ls tingui en compte a l’hora de definir les accions de RSC de les seves empreses. Es per això que des de l’Ajuntament de Manlleu se’ls convida a assistir a la trobada empresarial que es farà en el marc d’un esmorzar de treball, on es farà la presentació del Projecte #invulnerables i que comptarà amb la participació de Sor Lucía Caram, impulsora d’aquest projecte.

Cal confirmar assistència. Descarrega la invitació

10 de novembre de 2017