Manlleu acollirà dues jornades per aprofundir en el concepte d’Indústria 4.0

L’Ajuntament de Manlleu organitza dues jornades aquest mes de març per aprofundir en el concepte d’Indústria 4.0. D’una banda, dimarts 6 de març es parlarà de la transformació digital de la indústria i, de l’altra, dijous 15, de la importància del rol humà en aquest context de transformació.

La primera cita arribarà dimarts, 6 de març, a les 6 de la tarda, a l’auditori de La Salle de Manlleu. Sota el títol “Solucions tecnològiques per a la millora industrial”, hi haurà una ponència a càrrec de Guillem Casas, de l’empresa Effitronix. Seguidament, es farà una xerrada de Joan Rovira, del Grup Mimcord i de Jordi Pujol, de Casa Tarradellas. S’acabarà amb un torn de preguntes, una demostració pràctica i un refrigeri.

La segona jornada es farà dijous 15 de març a partir de les 9 del matí al Lab. Espai Coworking Manlleu. S’anomena “Solucions humanes per a la millora industrial” i hi intervindrà Llorenç Martin, de l’empresa Nextway. Tot seguit s’obrirà un torn per a les intervencions i es clourà amb un cafè per als assistents.

La indústria 4.0 o quarta revolució industrial, suposa la transformació digital de la indústria per tal d’arribar al concepte de Fàbrica Intel·ligent. Els elements clau per l’adopció de la Indústria 4.0 són la connectivitat i l’explotació de les dades. Es vol anar més enllà de l’automatització de la producció i de la gestió informatitzada del negoci. A més, s’incorporen les tecnologies al núvol (Cloud), el processat en temps real, el Big Data o el Machine Learning, entre d’altres.

El programa complet es pot consultar a www.manlleu.cat. Les dues activitats són gratuïtes però requereixen inscripció prèvia:  Accés al FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

1 de març de 2018