La impressió 3D com a motor de noves oportunitats de negoci

Creacció i el Consell Empresarial d’Osona impulsen la jornada Noves oportunitats de negoci entorn de la impressió 3D. Tindrà lloc el proper dijous 7 de juny al VIT de Vic. Es tracta d’un acte divulgatiu obert al públic i les inscripcions es poden formalitzar aquí.

La jornada arrencarà a 2/4 de 7 de la tarda i finalitzarà a les 8 del vespre Els ponents seran el General Manager de l’empresa Avinent, Albert Giralt i Tomàs Megía coordinador del 3D Printing Industry Hub. Albert Giralt parlarà de la seva experiència professional en el món de la impressió 3D dins el camp de les tecnologies de la salut i les solucions mèdiques personalitzades. Amb la investigació científica i la innovació tecnològica com a pilars, l’empresa Avinent s’ha situat a l’avantguarda del seu sector, especialment gràcies a la fabricació d’implants i pròtesis personalitzats.

Per la seva banda, Tomàs Megía, coordinador del 3D Printing Industry Hub a ACCIÓ, aproparà a nous models de negoci i aplicacions innovadores que tenen la impressió 3D com a eix de transformació. La tecnologia de la impressió 3D (o de fabricació additiva) aplicada a la industria és un dels pilars de l’estratègia que el Govern de la Generalitat ha definit al seu Pacte Nacional per a la Indústria. Megía mostrarà com és l’ecosistema català en Impressió 3D/Manufactura additiva d’aplicació industrial i la seva oferta. A més, ajudarà a identificar els punts que han de conformar l’estratègia de les empreses que es plantegen adoptar la tecnologia.

Per acabar, es faran exposicions breus de casos d’èxit de la mà de diferents professionals de la comarca, sota el títol de ‘Short experiences’.

30 de maig de 2018