II Fòrum d’Inversió Mas Vinyoles 21 de maig 2015

El proper 21 de maig tindrà lloc el II Fòrum d’Inversió Mas Vinyoles, que dóna continuïtat al que es va celebrar el juny de l’any passat. En aquella primera edició van participar-hi més de 80 persones, entre inversors i empresaris de les 13 empreses que s’hi van presentar; la celebració del Fòrum va permetre canalitzar inversions per més de 600.000 euros.
El Mas Vinyoles impulsa la glocalitat: des del territori però amb ambició global. Dins d’unes línies clares d’especialització, es vol ajudar els empresaris a accedir al capital i l’inversor a fer el pas cap a la inversió directa com una alternativa socialment positiva, personalment enriquidora i econòmicament rendible. Tot plegat des d’un entorn natural que aporta el punt d’inspiració imprescindible per fer aquest encontre tan productiu com sigui possible. En consonància amb l’especialització del centre, el lema del Fòrum és “Tecnologia, sostenibilitat, retorn social i glocalitat”.

Tot apostant per la innovació, en aquesta edició es combinaràn la presentació de propostes d’inversió en equity, amb la presentació de vehicles d’inversió que resolen la sortida de l’empresa, la principal problemàtica de la inversió convencional i que són a l’abast de tot tipus d’empreses.

Se seleccionaran empreses que, a més de respondre als perfils esmentats, comptin amb plans de negoci sòlids i puguin acreditar un recorregut previ. Se centraran, preferentment, en projectes en fase de consolidació, però també de creixement.

Sense la procedència dels projectes s’espera comptar amb una presència significativa d’empreses procedents de la Catalunya Central: Osona, el Bages, la Garrotxa, el Ripollès, el Berguedà, seleccionats en col·laboració amb els agents locals de desenvolupament.

Assistència
L’assistència al Fòrum és gratuïta i es durà a terme mitjançant invitació i inscripció prèvia. Si desitgeu rebre invitació, poseu-vos en contacte a info@glocalinnova.com . Places limitades a l’aforament disponible. Amb la inscripció prèvia es donarà accés a la presentació abreujada dels projectes amb uns dies d’antelació.

Presentació de projectes empresarials
Si teniu un projecte empresarial madur que necessita finançament estable contacteu amb nosaltres a través del nostre web (http://glocalinnova.com/ca/contacte/ ).
Vegeu les bases de presentació i selecció de projectes publicades. Data límit de presentació: 30 d’abril de 2015.

23 d'abril de 2015