Guillermo Dorronsoro, degà a Deusto Business School, serà el ponent de la propera Àgora d’Opinió

El degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Deusto Business School, Guillermo Dorronsoro, serà el ponent convidat a la propera Àgora d’opinió, que tindrà lloc el proper 11 de juliol a La Vila dels Masramon (Gurb). Les inscripcions per aquest fòrum d’opinió i debat que agrupa els mons de l’emprenedoria i l’empresa, la universitat i l’administració ja estan obertes, i es poden formalitzar en aquest enllaç.

La xerrada de Guillermo Dorronsoro portarà per títol “Navegant la pròxima dècada: Indústria, Coneixement i Noves Economies”, i serà l’element central de l’acte. Dorronsoro és doctor Enginyer Industrial. Ha centrat part de la seva carrera al món de l’empresa, vinculat a l’estratègia i a la promoció i gestió de nous negocis, primer com a consultor estratègic i després com a executiu a corporacions globals. A més de degà, actualment és membre dels consells de IAJBS (International Association of Jesuits Business School), del Consejo Vasco Económico y Social, d’Orkestra i de la Fundación ALBOAN. Recentment ha estat nomenat president del centre Unesco del País Basc.

Àgora d’opinió s’estructura en un dinar, la conferència d’un ponent destacat de l’àmbit empresarial, social, cultural o científic i un col·loqui obert per contrastar opinions. El fòrum és una iniciativa de Creacció, la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, el Casino de Vic, El 9 Nou, el Consell Empresarial d’Osona i la delegació d’Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Des de la seva primera edició el maig de 2013, han passat per l’Àgora d’opinió ponents com el vicepresident del FC Barcelona i director de Dorna Sports i Moto GP, Manel Arroyo; el llavors alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el doctor Bonaventura Clotet; o la psicòloga social experta en xarxes socials, Dolors Reig, entre d’altres.

9 de juny de 2016