Gassiot & Llobet

Gassiot & LLobet és una agència de disseny que va néixer el 2015 de la mà de dos socis. Actualment, són un equip de 6 persones, que modulen i amplien en funció de l’abast del projecte que realitzen amb els professionals que calen.

-Com us ha impactat la pandèmia i quina estratègia d’adaptació heu aplicat?
L’impacte inicial va ser dur a nivell d’organització d’empresa, pel fet d’haver de treballar cada professional des de casa. Però ens vam adaptar molt ràpid perquè el nostre sector disposa de les eines per realitzar els projectes des de qualsevol lloc. La relació amb el client va ser més complicada, però l’adaptació en conjunt ha estat molt ràpida i creiem que ha millorat progressivament.
L’estratègia que vam aplicar va ser intentar ser el màxim modulars possible. El fet de tenir clients de sectors i entorns diversos ens ha permès seguir treballant fins i tot, en moments determintats, amb molta més intensitat que anteriorment. Alhora, el fet de ser una agència que ja des del seu inici vam projectar dins d’un entorn de comunicació digital i concretament en el suport web, ens ho ha facilitat.

-Com encareu el futur respecte el teu projecte?
Amb la mateixa capacitat d’adaptació que hem tingut aquest any de pandèmia. Les empreses hem d’estar preparades per adaptar-nos a la situació de cada moment. Crec que aquest any ens ha ensenyat això, i és el que haurem d’anar aplicant els pròxims anys. La col·laboració amb diferents professionals ens ha permès créixer i també tenir projectes internacionals que ens fan encarar el futur amb optimisme.

-Què creieu que canviarà per sempre arran de la pandèmia?
Al món empresarial, moltes coses. Des del punt humà, desgraciadament, creiem que hi haurà pocs canvis.
Les empreses han après que hi havien moltes accions del dia dia que es poden fer telemàticament, amb el conseqüent estalvi d’hores i desgast en desplaçaments. L’entorn digital està a l’ordre del dia i és l’eina que tots utilitzarem a partir d’ara, per ser més efectius, ràpids i arribar a més gent.

23 de desembre de 2020