Activitat econòmica i productiva del Fòrum Ambiental de Vic

Dijous 16 de novembre, de 19:00 a 21:00, a la Sala Coll Bardolet de l’Edifici El Sucre, es portarà a terme la sessió Activitat econòmica i productiva del Fòrum Ambiental de Vic.

L’expert que farà la introducció a aquesta sessió serà Jordi Oliver, doctor en Ciències Ambientals especialitzat en economia circular i director executiu d’Inèdit.

El Fòrum Ambiental de Vic s’emmarca dins del Pla d’Acció Ambiental del nostre municipi, i consisteix en una sèrie de conferències i sessions temàtiques on s’anima als participants a debatre, exposar idees i fer propostes en relació al tema presentat. L’objectiu de les sessions és fer una revisió i actualització de les accions del Pla d’Acció Ambiental de Vic.

Estructura de la sessió:
> Breu benvinguda i introducció a la sessió (a càrrec del Regidor Josep-Ramon Soldevila i el tècnic de Medi Ambient Jordi Boadas)
> Introducció general sobre la temàtica de l’economia circular i l’objectiu estratègic del Pla d’Acció Ambiental (a càrrec del Dr. Jordi Oliver)
> Dinàmica participativa i conclusions sobre quines accions es poden dur a terme des de l’Ajuntament per a impulsar l’economia circular.

Cal confirmació de participació a mediambient@vic.cat

10 de novembre de 2017