Formacions Setembre

La formació és un recurs essencial per millorar la vostra competitivitat. Enguany les entitats de promoció econòmica de la comarca d’Osona us tornem a oferir un programa de formació anual enfocat a millorar les habilitats empresarials. El programa fa un recorregut per tots els àmbits de l’empresa amb sessions entre els mesos de març i desembre.

Els àmbits que es treballaran són: planificació estratègica, màrqueting digital, gestió comercial, planificació econòmica i financera, i gestió d’equips, entre altres. Avancem les sessions de juliol, a les quals ja us podeu inscriure, i llistem les de setembre.

Programació setembre

17 de setembre
Com posar el preu als meus productes o serveis
Ensenyar com fixar els preus dels productes o serveis i veure com aquesta decisió afecta a la viabilitat de la idea de negoci
De 09.00 a 14.00 h – Museu del Ter, Manlleu
Ponent: Eulàlia Balañà

 

23 de setembre
Eines digitals per millorar la relació amb els clients
Estructurar i millorar la comunicació amb el client a través d’eines i recursos del canal digital. Analitzar les dades que genera aquesta comunicació per millorar les vendes i els nostres serveis i productes.
De 9.00 a 13.00 h – VIT, Vic
Ponent: Pol Rodríguez, Responsable de màrqueting de FacturaDirecta

 

24 de setembre
Innovació a l’empresa, per on comencem
Conèixer quina és la relació entre estratègia i innovació. Casos pràctics amb eines que permetin veure com treballar i articular la gestió de la innovació a l’empresa.
De 9.00 a 13.00 h – Edifici la Cooperativa, Torelló
Ponent: Xavier Ferràs i Carme Saez

 

29 de setembre
Comunicació i màrqueting per al comerç de proximitat
Explicar les nocions bàsiques de màrqueting i comunicació aplicades al comerç de proximitat per tal de millorar la imatge de marca, atraure clients i augmentar vendes. Detallar les accions de màrqueting directe (accions al punt de venda, fidelització, atenció al client, publicitat, premsa) i màrqueting digital (pàgina web, xarxes socials, mailing, altres tecnologies) que es poden dur a terme en el context actual incidint en exemples d’èxit.
De 14.30 a 16.30 h – Escola d’Adults de la Gleva, Les Masies de Voltregà
Ponent: Albert Recarens, assessor de comunicació i màrqueting; responsable de RK Comunicació

17 de juliol de 2015