Formacions per a Empreses i Emprenedors. Setembre de 2016

Després d’una breu aturada coincidint amb les vacances d’estiu, el proper 19 de setembre es reprendrà el programa de Formació per a Empreses i Emprenedors d’Osona. Els cursos que s’hi duen a terme estan enfocats a millorar les habilitats empresarials dels alumnes, per tal que adquireixin noves competències i millorin el posicionament de les seves organitzacions. Les inscripcions a les activitats del mes de setembre ja estan obertes i es poden formalitzar en aquest enllaç.

El programa és una iniciativa impulsada per Creacció amb les entitats de promoció econòmica de la comarca liderada per Creacció, i parteix del convenciment que la formació és un recurs essencial per millorar la competitivitat.

19 de setembre de 10.00 a 14.00 hores
Santa Creu de Jutglar
Tècniques comercials pel petit comerç
Sessió informativa per dotar d’eines, coneixements i habilitats per saber comercialitzar amb èxit una idea, producte o servei i que els participants coneguin les fases de venda i tècniques per ser més proactius i fer més bons tancaments.
Ponent: Mònica Mendoza
Informació i inscripcions aquí

22 de setembre de 9.00 a 14.00 hores
Museu del Ter de Manlleu
Com fer l’estudi de mercat de la idea de negoci
Aprendre a fer l’estudi de mercat per determinar si la idea de negoci és viable. Coneixement d’ indicadors tangibles i eines per calcular la mida del mercat. Coneixement de les fonts d’informació i com interpretar les dades. Treballar l’eina de l’enquesta.
Ponent: Eulàlia Balañà
Formació orientada a emprenedors
Informació i inscripcions aquí

30 de setembre de 9.15 a 12.15 hores
Auditori de l’espai VIT
Big data per a petites empreses
Taller per a negocis i petites empreses. Les dades que generen els nostres negocis ens permeten analitzar en què podem millorar, reduir costos, redefinir serveis o productes o descobrir noves línies de negoci.
Aquest taller permetrà aprendre de manera pràctica els conceptes bàsics del business intelligence, construïr informes de seguiment, analitzar de manera àgil les dades i com aplicar-ho en la gestió diària i millora del seu negoci.
Ponent: Aida Moya
Formació orientada a empreses
Informació i inscripcions aquí

22 de juliol de 2016