Formacions novembre

La formació és un recurs essencial per millorar la vostra competitivitat. Enguany les entitats de promoció econòmica de la comarca d’Osona us tornem a oferir un programa de formació anual enfocat a millorar les habilitats empresarials. El programa fa un recorregut per tots els àmbits de l’empresa amb sessions entre els mesos de març i desembre.

Programació novembre
 
03, 05 i 10 de novembre
L’art de fer un aparador. On hi ha comerç hi ha vida
Explicar diferents tècniques de disseny d’aparadors, funcions i objectius dels aparadors, tipus d’aparadors, composicions per fer aparadors, calendaris de diferents campanyes per tot l’any, color/il·luminació/suports, diferents materials i tècniques per realitzar els nostres aparadors.
De 14.30 a 16.30 h – Espai Socioeducatiu el Ganxo, Sant Hipòlit de Voltregà
Ponent: Alda Rabionet, aparadorista i visual merchandising, interiorista Kantidubidsgn.
 
05 de novembre
Neuromàrqueting
El neuromarketing és la part de les neurociències aplicada a les vendes, una eina que serveix per entendre el nostre comportament com a consumidors. Els objectius de la sessió són: entendre com funciona el decisor, per persuadir i convèncer de manera més eficaç, millorar la comunicació a l’hora de negociar i vendre el nostre servei o producte, aplicar neuromarketing com eina i estratègia de venda, conèixer intangibles dintre de la venda i la negociació, com ho podem aplicar de forma pràctica, els ressorts psicològics per entendre els desitjos, motivacions i impulsos per comunicar millor i la manera com influir en les decisions de compra per poder augmentar les nostres probabilitats de venda.
De 09.00 a 13.00 h – VIT, Vic
Ponent: Francesc Ortega
 
12 de novembre
Construint equip
Quins són els elements clau a tenir en compte en les relacions dins d’una organització o sistema? L’objectiu d’aquesta sessió és formar als participants en matèria d’intel·ligència de sistemes relacionsla per llegir i entedre milllor els equips.
De 19.00 a 20.30 h – Folgueroles
Ponent: Lluís Marco, GR Coaching
 
19 de novembre
ABC pel control econòmic i financer de la petita i mitjana empresa
Donar a conèixer els factors fonamentals de control pel seguiment tant dels ingressos, com despeses com masses patrimonials per saber en quina situació està l’empresa.
De 9.00 a 13.00 h – Torelló
Ponent: Guillem Freixes

 

27 d'octubre de 2015