Formacions juny

La formació és un recurs essencial per millorar la vostra competitivitat. Enguany les entitats de promoció econòmica de la comarca d’Osona us tornem a oferir un programa de formació anual enfocat a millorar les habilitats empresarials. El programa fa un recorregut per tots els àmbits de l’empresa amb sessions entre els mesos de març i desembre.

Els àmbits que es treballaran són: planificació estratègica, màrqueting digital, gestió comercial, planificació econòmica i financera, i gestió d’equips, entre altres. Us avancem les sessions de juny, a les quals ja us podeu inscriure, i llistem les de juliol. Properament us donarem a conèixer la resta de sessions formatives.

Inscripcions clicant a aquí

Programació de juny

4 de juny
Marqueting de guerrilla
Donar tècniques que no eliminen els mètodes tradicionals, sinó que presenten una alternativa al màrqueting habitual. La sessió pretén ajudar els assistents a incrementar les seves vendes, amb una mínima inversió i un ús exhaustiu de les seves idees.
De 9.00 a 13.00 hores – Edifici la Cooperativa, Torelló
Ponent: Joan Pey Recull, 
System Institut, SL

 

11 de juny
Millora del rendiment i l’organització per a empresaris o càrrecs directius
Taller pràctic per revisar les claus per millorar el rendiment i l’organització: identificar les nostres activitats d’alta rendibilitat, importància de la planificació i priorització.
De 09.30 a 12.30 h – Sala Polivalent, Seva
Ponent: Miquel Allué Escur

 

15 de juny
Com captar els primers clients
Dotar d’eines i coneixements per saber marcar l’estratègia i l’operativa comercial, als emprenedors, necessària per captar els primers clients. Dotar de coneixements que els permeti generar un argumentari de vendes potent a emprenedors que comencen, i saber fer una adequada acció comercial. Els principals continguts són: situació actual dels emprenedors comercials. Com preparar argumentari. Com trobar bases de dades del nostre objectiu. Esdeveniments networking per captar potencials clients. Preparar entrevistes i visites. Motivacions de compra dels clients. Seguiment de l’acció comercial.
De 09.00 a 15.00 h – Consorci del Lluçanès, Santa Creu de Jutglar
Ponent: Mònica Mendoza

 

18 de juny
La gestió de l’equip humà de l’organització a partir de les competències
La Gestió per competències ofereix un sistema mitjançant el qual l’organització pot seleccionar, avaluar i fer créixer el talent de les persones que conformen l’equip humà. Fonamentalment, es basa en el contrast entre les competències necessàries per a l’acompliment d’una activitat professional, descrites en el perdil del lloc de feina, i les competències que cada professional posa en joc en la realització de la seva tasca. En aquesta formació es donarà a conèixer el model i es posaran en pràctica algunes de les tècniques que s’apliquen per a avaluar i afavorir el desenvolupament de competències.
De 9.00 a 13.00 h – Casa Convalescència, Vic
Ponent: Marta Colomer

 

 

Programació juliol
02/07 – Balenyà, els Hostalets. Visió per generar el canvi en empreses
09/07 – VIT, Vic. Com dissenyar un pla de màrqueting digital
16/07 – Casa Convalescència, Vic. Taller de panells Kanban: La revolució en la gestió de projectes
27 de maig de 2015