Formacions juliol

La formació és un recurs essencial per millorar la vostra competitivitat. Enguany les entitats de promoció econòmica de la comarca d’Osona us tornem a oferir un programa de formació anual enfocat a millorar les habilitats empresarials. El programa fa un recorregut per tots els àmbits de l’empresa amb sessions entre els mesos de març i desembre.

Els àmbits que es treballaran són: planificació estratègica, màrqueting digital, gestió comercial, planificació econòmica i financera, i gestió d’equips, entre altres. Us avancem les sessions de juny, a les quals ja us podeu inscriure, i llistem les de juliol. Properament us donarem a conèixer la resta de sessions formatives.

Inscripcions clicant a aquí

Programació juliol


02 de juliol
Visió per generar el canvi en empreses
Facilitar eines i estratègies per interpretar i gestionar de forma conscient i eficaç els processos de canvi en organitzacions.
De 19.30 a 21.00 h – Balenyà, Els Hostalets
Ponent: Lluís Marco, GR Coaching


09 de juliol
Com dissenyar un pla de màrqueting digital
Aprendre a cercar tota aquella informació necessària per detectar oportunitats de negoci a la xarxa i la conseqüent optimització de resultats. Dissenyar les mesures digitals concretes que ens permetin disposar d’un pla de màrqueting a l’empresa.
De 09.30 a 13.30 h – VIT, VicPonent: Oriol Cesena Mèlich


16 de juliol 
Taller de panells Kanban: La revolució en la gestió de projectes
La metodologia ‘Agile’ està revolucionant el món de la gestió de projectes però encara és una metodologia complicada pel món industrial. El sistema Kanban integrat en una estructura Agile és perfecte per aconseguir gestionar projectes de forma automàtica sense gairebé suport, seguiment ni coordinació externa. Vols dividir per dos el teu ‘time to market’ i fer-ho amb la meitat de recursos i sense gairebé seguiment? Aquesta és la clau de moltes empreses en la gestió del seu dia a dia.
De 9.00 a 13.00 h – Casa Convalescència, Vic
Ponent: Sergi Mussons, Aurea Productiva


Programació de setembre

10/09 – VIT, Vic. Eines digitals per millorar la relació amb els clients
17/09 – Museu del Ter, Manlleu. Com posar el preu als meus productes o serveis
24/09 – Edifici la Cooperativa, Torelló. Innovació a l’empresa, per on comencem
29/09 – Escola d’adults de La Gleva, Les Masies de Voltregà. Comunicació i màrqueting per al comerç de proximitat
 
18 de juny de 2015