Formacions de maig

La formació és un recurs essencial per millorar la vostra competitivitat. Enguany les entitats de promoció econòmica de la comarca d’Osona us tornem a oferir un programa de formació anual enfocat a millorar les habilitats empresarials. El programa fa un recorregut per tots els àmbits de l’empresa amb sessions entre els mesos de març i desembre.
Inscripcions clicant a aquí

 

05 i 12 de maig. Com ser més competitiu en el teu sector
El concepte de competitivitat està en boca de tothom, però realment les empreses no saben què han de fer per ser competitives. L’objectiu és conèixer quins elements són determinants per la competitivitat de l’empresa i treballar de forma pràctica els indicadors que determinaran la competitivitat de l’empresa en el sector on treballen.
Ponent: Eulàlia Balañà
Formació orientada a autònoms i PIMES

Primera sessió: 5 de maig. De 9.30 a 13.30 hores.
Segona sessió: 12 de maig. De 9.30 a 13.30 hores
.
Espai Polivalent. Plç. de la Vila s/n (davant de l’Ajuntament). Santa Eulàlia de Riuprimer

 

10 de maig. Tendències de futur que no pots obviar
Conèixer les tendències que s’estan produint a nivell global i local que poden ser oportunitats pels negocis o poden ser amenaces, i com actuar en cada cas.
Ponent: Josep Baijet Vidal

De 14.00 a 17.00 hores
El Ganxo. Sant Hipòlit de Voltregà

 

17 de maig. Marketing estratègic
Durant aquesta sessió es parlarà de: 1. Integració del màrqueting a l’estrategia. 2. El màrqueting analític com a suport del màrqueting estratègic. 3. El màrqueting operatiu per a materialitzar l’estratègia.
Ponent: Carme Sáez
Formació orientada a empreses

De 10.00 a 14.00 hores
Auditori espai VIT

 

19 de maig. 10 coses que els autònoms han de saber i ningú els hi explica
Informar de 10 diferents temes que afecte el treball autònom (incentius, atur, contractació de familiars…) per tal que els hi sigui útil per la presa de decisions en algun moment del dia a dia o en la planificació del seu projecte.
Ponent: Ypaformació
Formació orientada a emprenedors

De 9.00 a 13.00 hores
Casal Francesc Macià. Centelles

26 de maig. Xarxes socials i web 2.0 al món empresarial
Sessió informativa per tal d’oferir una visió sobre el concepte de xarxes socials i el concepte web 2.0, per què serveixen des del punt de vista de la persona emprenedora i les empreses i què cal tenir en compte per usar-les.
Ponent: Josep Baijet Vidal

De 10.00 a 14.00 hores
Sta. Creu de Jutglar

 

31 de maig. Elevator Pitch
Taller que permetrà adquirir els coneixements necessaris perquè poguem captar l’atenció d’un potencial client en poc temps. La tècnica coneguda com “Elevator Pitch” permet vendre la teva idea, producte o servei, en 1 minut, i disposar d’un exitós guió de presentació.
Ponent: Mònica Mendoza

De 9.30 a 13.30 hores
C. Enric Prat de la Riba, 17 de Torelló

 

Inscripcions clicant a aquí

12 d'abril de 2016