Formacions abril 2016

La formació és un recurs essencial per millorar la vostra competitivitat. Enguany les entitats de promoció econòmica de la comarca d’Osona us tornem a oferir un programa de formació anual enfocat a millorar les habilitats empresarials. El programa fa un recorregut per tots els àmbits de l’empresa amb sessions entre els mesos de març i desembre.

Inscripcions clicant a aquí

7 d’abril Lideratge positiu per millorar els resultats
Aprendre com l’estil de lideratge i la comunicació tenen una clara incidència en el comportament i compromís de les persones i en el resultat de l’empresa. Tenir coneixement d’un estil de lideratge amb visió positiva i emocional orientat a les persones i als resultats. I, saber com liderar-nos i liderar l’equip amb una comunicació més eficaç per prendre millors decisions i fomentar el benestar físic i emocional.

De 10.00 a 14.00 hores – Museu del Ter. Passeig del Ter, 2. Manlleu 
Ponent: Joan Jubert
Formació orientada a emprenedors

 

12 d’abril Optimització de processos de producció
En els temps que vivim, l’eficiència de les nostres unitats productives s’ha convertit, més que en una necessitat, en una obligació. Tinguin el tamany que tinguin els centres productius, des dels petits tallers fins a les grans plantes de producció, el compliment de la qualitat i el termini d’entrega requerits pel client, i el control de costos dels recursos utilitzats, van lligats en gran mesura a l’eficiència del nostre procés productiu. L’objectiu de la sessió és proporcionar eines de control i millora dels processos productius, aplicables a un gran ventall d’empreses productives, sense importar la seves dimensions.

De 10.00 a 14.00 hores  –  Auditori espai VIT (Vic) 
Ponent: Marc Pujol
Formació orientada a empreses

 

14 d’abril Estratègia competitiva en negocis petits
Reflexionar sobre el posicionament competitiu del meu negoci en el mercat. Aprendre a reconèixer aquelles coses que el fan fort i potenciar-les en avantatges competitius i a detectar les febleses per pal·liar-les i les amenaces per prevenir-les amb estratègies adequades.

De 10.00 a 14.00 hores  –  Santa Creu de Jutglar 
Ponent: Xavier Veciana. Training Low Cost, SL
Formació orientada a empreses

 

19 d’abril Planificació, gestió i governança de PIMES
No hi ha solucions màgiques i definitives de gestió i ja no té sentit crear complexes models estratègics. Cal tornar als conceptes bàsics on impera tenir sentit comú i tenir els peus a terra.
1. Primera part. Situació actual del món de la Pyme.
2. Conceptes generals. Els errors més comuns i aspectes a tenir en compte.
3. Punts concrets. Apartat una mica més tècnic on s’exposaran alguns casos més concrets com Necessitats operatives de fons vs Fons de maniobra i alguns altres.

De 10.00 a 14.00 hores  –  Auditori espai VIT (Vic) 
Ponent: Pau Caralt
Formació orientada a emprenedors

 

21 d’abril Com aconseguir clients amb la publicitat online: mitjans i mètodes efectius de promoció a baix cost
Conèixer els diferents mitjans per fer publicitat i entendre el model de negoci de la publicitat online identificant els objectius d’una campanya per aprendre a dissenyar una estratègia adequada per aconseguir-los.

De 9.00 a 13.00 hores – Casal Francesc Macià. C/ Anselm Clavé, 9. Centelles 
Ponent: Fabio Bugalla (Etàctica)

 

28 d’abril Coneix el que pots i no pots deduir en els teus impostos per a no tenir sancions d’Hisenda
Resoldre dubtes sobre les partides de despeses i les partides d’IVA suportat que es poden deduir segons el que marca la llei, posant l’accent principalment en aquelles partides que generen controvèrsia.

De 9.00 a 13.00 hores – L’ESPAI. Avda. Diputació, 7 bis. Roda de Ter 
Ponent: Yolanda Presa Alamillos

 

Inscripcions clicant a aquí

18 de març de 2016