Fem DEO guardona l’empresària Cristina Isern per la seva capacitat de gestionar i liderar els equips en clau femenina

L’acte de lliurament s’ha dut a terme en el marc de la jornada del Fem DEO que enguany ha comptat amb la ponència central d’Ona Carbonell i la participació de més de 100 persones. 

La Cambra de Comerç de Barcelona a Osona,  Creacció i el Consell Empresarial Osona han celebrat dimarts, 19 de març, l’acte central de les jornades Fem DEO. Una iniciativa que cerca promoure, visibilitzar i reconèixer el paper de les dones empresàries osonenques i que enguany ha comptat amb  la ponència central d’Ona Carbonell i la participació de més de 100 persones,  provinents d’una seixantena d’empreses de la comarca representants de tots els  sectors econòmics del territori. L’acte ha estat conduït per la periodista osonenca  Mònica Jofre i ha tancat amb un dinar networking. 

Durant el decurs de la jornada s’ha lliurat el segon guardó Fem DEO, un  reconeixement al lideratge femení en el món empresarial que enguany ha estat  lliurat a Cristina Isern Riera, responsable de les botigues Isern Electro i  consellera delegada del grup d’empreses d’Isern. El guardó ha reconegut la  seva tasca al capdavant de l’empresa amb un estil de lideratge que es preocupa  pels equips i per les persones que els integren, es posa al lloc de l’altra i al servei de l’empresa utilitzant la comprensió i l’empatia, humanitzant l’organització i preocupant-se pel clima laboral, entre d’altres. 

Les tres entitats impulsores de la iniciativa, representades per Gemma Vivet (presidenta del CEDO), Guillem Soldevila (membre del Consell de la Cambra  de Comerç de Barcelona a Osona) i Núria Macià (directora executiva de Creacció), han fet entrega del guardó, el qual ha estat elaborat per l’Escola d’Art  de Vic. Isern en rebre el guardó ha destacat que “visibilitzar el món de la dona  en el món empresarial no és fàcil i celebro que ho puguem fer en aquest magnífic  acte”. En aquest sentit, l’empresària ha remarcat algunes de les iniciatives que  des d’ISERN s’han posat en marxa per promoure la igualtat com “torns flexibles  i conciliadors i una política salarial igualitària i transparent”.

Cristina Isern Riera, lideratge en clau femenina  

Cristina Isern Riera és consellera delegada del grup empresarial Isern i responsable de les botigues Isern Electro, una companyia catalana dedicada a la fabricació i la venda de tecnologia, aparells electrònics i formatius. Graduada en Psicologia per la Universitat de Barcelona, Isern va completar un postgrau en Administració i Direcció d’Empreses a la Universitat Pompeu Fabra, i també va obtenir un Màster en Dret Mercantil a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Cristina Isern Riera

Ona Carbonell “La meva lluita ja no és només per ser la millor, sinó també per fer visible que es pot ser esportista i mare”

Així mateix, l’acte ha comptat amb la participació de la medallista olímpica Ona Carbonell, qui durant 14 anys va ser part de l’Equip Nacional Espanyol de Natació Sincronitzada, acumulant un total de 22 medalles, amb un especial relleu per les  dues aconseguides als Jocs Olímpics de Londres 2012. Apassionada pel disseny i la moda, Carbonell s’ha convertit en empresària i ha fundat la seva pròpia marca de roba de bany sostenible.

Durant la ponència Carbonell ha parlat de “la cultura de l’esforç i la conciliació en  món de l’esport”; i ha reivindicat que “mai ningú no ens podrà dir no a un somni o objectiu”. “La meva lluita ja no és només per ser la millor, sinó també per fer visible que es pot ser esportista i mare. Les referents estem treballant en el canvi  per a les que venen darrere”, ha sentenciat.

Ona Carbonell

El talent femení a Catalunya és superior al masculí, però continuen les desigualtats en el mercat laboral 

L’acte ha estat l’escenari per exposar les dades més significatives de l’habitual INFODADA que es dona a conèixer en el marc dels actes virtuals Fem DEO del 8 de març, i que enguany aglutinava la resposta de 56 empreses de la comarca.

El manifest d’enguany ha comptat amb la col·laboració de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la UVIC-UCC. 

La jornada del dimarts, 19 de març, ha estat la quarta edició dels actes organitzats dins la marca Fem DEO (Dona Empresa Osona) els quals tenen per objectiu fer visible el paper de la dona en el teixit empresarial de la comarca. Les jornades Fem DEO compten amb el patrocini de Banc Sabadell, Aigües Vic i Consultoria Bosch.

Instagram @femdeo | Twitter @fem_deo | Linkedin @Fem DEO

20 de març de 2024