Es convoca la cinquena edició de la Beca Horitzó Àsia

S’acaba de convocar una nova edició de la Beca Horitzó Àsia per a estades de recerca en aquest continent. La novetat d’enguany és que el programa que fins ara s’adreçava a estudiants de màster universitari i doctorat, s’obre també al personal docent i investigador de la UVic-UCC. El termini de presentació de sol·licituds acabarà el 21 de desembre.

Aquesta beca, que arriba a la cinquena edició, s’ha creat amb la voluntat d’establir relacions amb universitats i centres de recerca asiàtics i fomentar la codirecció de tesis doctorals que puguin afavorir el desenvolupament, econòmic, social, educatiu i cultural de la ciutat i el territori. La beca s’inclou dins el projecte Horitzó Àsia que impulsa l’Ajuntament de Vic, com a patrocinador, Creacció, la UVic-UCC i el Festival Nits de Cinema Oriental.

L’ajut cobreix una estada de recerca d’entre un i tres mesos de durada en una universitat o centre de recerca de la Xina, Corea del Sud, Japó, Taiwan, Índia, Indonèsia, Malàisia, Filipines, Singapur, Tailàndia, Brunei, Vietnam, Laos, Birmània i Cambodja. L’import és de 2.500 euros per sufragar despeses de viatge i estada. La comissió avaluadora valorarà el projecte i el seu interès per a la UVic-UCC, el currículum i l’expedient acadèmic, la institució receptora i l’impacte per a Horitzó Àsia.

3 de desembre de 2018