Es constitueix la Coordinadora de Mentoria Social amb Creacció com a membre

Onze entitats catalanes, entre les quals Creacció, formen part de la Coordinadora de Mentoria Social, que es va constituir formalment el passat mes de maig coincidint amb la celebració de la seva assemblea constituent. Aquesta associació sense ànim de lucre aglutina les entitats i organismes més rellevants del territori en matèria de mentoria social, que impulsaran accions de forma conjunta per tenir més impacte.

La Coordinadora treballa principalment per promoure la mentoria com una eina d’intervenció social amb col·lectius d’infants i joves en situació d’exclusió social. La seva missió és enfortir els programes de mentoria de les entitats perquè esdevinguin una metodologia eficaç per reduir la marginalitat i l’exclusió dels infants i joves en situació de risc social. En aquest context, pretén generar espais d’intercanvi i de treball transversal entre entitats, incidir en polítiques que afectin la mentoria i sumar esforços per a la recerca de recursos per a aquest tipus de projectes.

L’aliança va començar a configurar-se l’any 2012, i s’ha anat ampliant progressivament fins a convertir-se, ara, en una realitat. A més de Creacció, formen part de la Coordinadora 10 organitzacions més: Punt de Referència, Fundació Servei Solidari, Fundesplai, Fundació Èxit, AFEV, Fundació Marianao, Fundació Universitat i Futur de la Universitat de Girona, Quilòmetre Zero, Fundación Adsis i Fundació Autònoma Solidaria

13 de juny de 2016