Entrega de premis de la segona edició d’EducaEmprèn Osona

Els premis, convocats pels serveis d’emprenedoria d’Osona, promouen l’esperit emprenedor, innovador i creatiu dels alumnes de la comarca

Aquest dijous 17 de juny s’ha celebrat, a la seu de Creacció a Vic, el lliurament dels xecs-regal als premiats en la segona edició d’EducaEmprèn Osona. Els premis, creats i organitzats conjuntament amb tots els serveis d’emprenedoria de la comarca d’Osona, volen motivar i promoure l’esperit emprenedor, innovador i creatiu de l’alumnat de secundària, batxillerat, FP i universitat, mitjançant el reconeixement públic de projectes emprenedors. ​

Els xecs-regal, per valor de 500 euros cadascun, els ha lliurat la Regidora de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç de l’Ajuntament de Vic, Bet Piella.

La proclamació dels premiats s’ha realitzat després de l’exposició dels projectes dels grups finalistes de cada categoria.

Els projectes premiats
WORKEY
Projecte de Noura El Bouhali, Ada Solé, Arnau Boada, Pau Malavé i Zhiqiang Yang, del Col·legi Sant Miquel de Vic, en la categoria A per a estudiants de secundària.

AGRICTECNO
Projecte de Miquel Coll i Martí Serra, del Col·legi Sant Miquel de Vic, en la categoria B per a estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà.

LIKE TEA
Projecte d’Irene Gomez, de l’Escola d’Hostaleria d’Osona, en la categoria C per a estudiants de Cicles Formatius de Grau Superior i Universitaris.

L’acte s’ha tancat amb un reconeixement als centres participants agraint-los la seva implicació i dedicació amb la segona edició dels Premis EducaEmprèn Osona.

17 de juny de 2021