ENS AJUDES A MILLORAR LA MOBILITAT D’OSONA?

Un clic i un minut, per sumar-te a la millora de la teva mobilitat per anar a la feina
El Consell Comarcal d’Osona i Creacció  estem realitzem un estudi de mobilitat a la comarca. L’objectiu és detectar els hàbits de mobilitat de la ciutadania i ajustar les condicions de transport a les necessitats de la comarca, per tal de millorar les oportunitats laborals i l’accés als centres educatius.
 

L’enquesta està adreçada a treballadores i treballadors d’Osona que es desplacin per anar al seu lloc de feina. Els resultats ens permetran definir un pla d’acció que traslladarem a l’administració per tal d’adequar els desplaçaments que fa la ciutadania per arribar al seu lloc de treball: adaptació de les infraestructures, aparcaments, transports alternatius, punts de recàrrega de vehicles elèctrics, millora de l’oferta del transport públic, millora de les rutes per arribar a peu i en bicicleta…

En el mateix sentit, també s’estan realitzant enquestes a peu de carrer als diferents municipis i polígons de la comarca, i està previst complementar-ho amb grups de contrast amb diferents col·lectius.

 
L’enquesta és confidencial.
8 de març de 2021