En marxa la setena edició del programa de Formació per Empreses i Emprenedors 2020

  • Les inscripcions per les sessions del primer semestre es poden fer a través del web de Creacció

Les entitats de promoció econòmica de la comarca d’Osona i Creacció ja tenim a punt la setena edició del “programa Formació per a Empreses i Emprenedors“. Entre març i juliol de 2020 ja hi ha previstes una vintena de propostes.

Per tercer any, es continua amb la fórmula de les ‘Sessions bàsiques per al teu projecte emprenedor’. Es tracta de quatre sessions pràctiques amb experts, focalitzades en àmbits essencials del projecte emprenedor: la definició de la idea i model de negoci, el pla de màrqueting, el màrqueting digital i l’anàlisi econòmic i financer. La resta de sessions específiques treballaran sobre aquests àmbits, així com altres àmbits clau pels emprenedors, com poden ser les competències emprenedores.

Com a novetat, durant aquest semestre, també es presenta un programa per a Cooperatives, en el qual, a través de cinc sessions es parlarà de diferents temes i aspectes entorn aquestes.

Els cursos estan enfocats a millorar les habilitats i competències empresarials dels participants. El cicle arrencarà el 12 de març amb una sessió sobre competències, a Vic.

Les persones interessades ja es poden inscriure.

 

Les sessions de 2019 van tancar amb una valoració mitjana de 8,84 

Durant el 2019 es van portar a terme 29 sessions de formació, repartides per diferents municipis de la comarca, i van ser valorades amb un 8,84 sobre 10, per part dels assistents que van ser 368 en total.

Les formacions sobre capacitats emprenedores, màrqueting i comercialització online i les de l’àmbit ecònomic i fiscal, són les que més augmenten en quant a mitjana d’assistents.

26 de febrer de 2020