En marxa la cinquena edició del programa “Formació per a Empreses i Emprenedors” a Osona

  • El programa s’obre el 20 de març, amb una jornada al VIT sobre start-ups, amb Simón Lee i una taula amb emprenedors locals de referència
  • Les inscripcions per les sessions del primer trimestre es poden fer a través del web de Creacció

Les entitats de promoció econòmica de la comarca d’Osona juntament amb Creacció engeguen la cinquena edició del programa “Formació per a Empreses i Emprenedors”. El programa compta amb una trentena de sessions entre març i novembre de 2018. Una de les principals novetats del programa són les anomenades Sessions bàsiques per al teu projecte emprenedor. Es tractarà de sessions pràctiques amb experts focalitzades en àmbits essencials del projecte emprenedor com ara la definició de la idea i model de negoci, l’estudi de mercat, el pla de màrqueting, el màrqueting digital o l’anàlisi econòmic i financer. La resta de sessions específiques treballaran àmbits també clau però més concrets sobre novetats fiscals, estratègies per comerços, formacions per professionals i petites empreses.

La sessió inaugural se celebrarà aquest dimarts 20 de març a les 9:15 del matí al VIT amb una jornada de presentació a càrrec de Simón Lee, especialista en start-ups emmarcades dins del nou ecosistema emprenedor, juntament amb una taula rodona amb emprenedors referents de la comarca. Hi intervindran Jordi Ortega, enginyer de telecomunicacions, CEO i fundador de Factura Directa i cofundador de Conductiva; Montse Braut, química, CEO i fundadora de Braut Eix Ambiental i presidenta de la delegació de la Cambra a Osona; Mireia Franch, economista i gerent de Sambucus i Guillem Soldevila, director creatiu i fundador de VamCats i GS Gràfica.

El cicle en si arrencarà el 22 de març amb una sessió sobre com treure profit de les xarxes socials per difondre la marca personal, a càrrec d’Emili Rodriguez . Les persones interessades poden consultar el programa de formació conjunta d’Osona i ja es poden inscriure a les activitats del primer trimestre des del web de Creacció (http://www.creaccio.cat/formacio/).

 

14 de març de 2018