Les empresàries d’Osona volen potenciar el Fem DEO

La marca, impulsada per la Cambra de Comerç, el CEDO i Creacció, es vol dotar de més activitats, més coneixement i més visibilitat.

Una vintena d’empresàries d’Osona es van trobar divendres passat, 21 de juny, en el marc del Fem DEO, per conèixer-se entre elles i alhora posar focus en com volen formar part i participar de les potencialitats que la marca Fem DEO ha demostrat en les seves tres edicions anteriors. Elles representen part de les 25 dones que han estat o seran entrevistades per El 9 Nou en aquesta secció que es publica un cop al mes i que pretén fer visible la figura de la dona empresària.

A part de les dones assistents, al dinar també hi han assistit els tres presidents de les entitats organitzadores: per part de Cambra de Barcelona, Josep Pujadas; de Creacció, Bet Piella i del Consell Empresarial d’Osona (CEDO), Gemma Vivet; així com també els representants de les tres entitats patrocinadores de l’acte (Banco Sabadell, amb Josep Maria Gutiérrez; Consultoria Bosch, amb Quim Bosch i Aigües de Vic, amb Guillem Treserra.

Durant el dinar, les diferents dones empresàries participants han posat de manifest que la marca Fem DEO s’ha de reforçar més enllà de l’acte principal i organitzar activitats de forma més continuada, generar coneixement vinculat amb la dona empresària que sigui enriquidor i inspirador, així com establir xarxa de contactes entre elles per afavorir una relació més propera i d’ajuda i col·laboració quan sigui necessari.

A més, s’ha posat en relleu, que totes aquestes iniciatives han de seguir posant el focus amb l’estratègia en Clau F que Joan Vinyets va transmetre durant l’acte central del Fem DEO l’any passat i que pretén definir i guiar sobre un model de lideratge, d’igualtat, d’innovació i de col·laboració que no entén de qüestions de gènere.

Durant l’acte, les assistents van manifestar la voluntat que els homes també participessin d’aquestes trobades, de manera que no fos un “club” exclusiu pel sexe femení sinó una manera de viure i entendre l’empresa al costat de totes les persones. Tanmateix, van manifestar l’encert de crear fa dos anys el guardó Fem DEO, que permet visibilitzar l’essència de les petites i mitjanes empreses de la comarca, liderades per dones.

28 de juny de 2024