Empresa i Coneixement activa una nova línia d’ajuts de 6 milions d’euros per a establiments d’oci nocturn i parcs infantils privats tancats per les restriccions de la Covid-19

Programa de reactivació dels parcs infantils privats i de l’oci nocturn afectats per les mesures de tancament decretades per pal·liar els efectes de la COVID-19.

Objectiu
Reactivar el sector de les activitats dels parcs infantils privats davant la situació de tancament originada per la Resolució SLT/2700/2020, de 29 d’octubre,
I reactivar el sector de l’oci nocturn davant els efectes de la Resolució SLT/2782/2020, de 19 d’agost, que modificava la Resolució SLT/2073/2020, de 17 d’agost.

Persones beneficiàries
S’hi podran acollir autònoms, microempreses i pimes dedicades a oci nocturn, tancades des de l’agost passat, i els parcs infantils privats, tancats des de l’octubre.
Els beneficiaris de la 1a línia d’ajuts, oberta el novembre de l’any passat, rebran el pagament automàticament.

Línies subvencionables
Àmbit 1: Parcs infantils privats
Àmbit 2: Bars musicals, discoteques, sales de ball, sales de festes amb espectacles, sales de festes amb espectacles i concerts d’infància i joventut, discoteques de joventut i karaokes.

Quantia de la subvenció
Els ajuts seran de 5.000 euros per als locals d’ocinocturn amb menys de 10 treballadors, i de 15.000 euros per als de 10 o més treballadors.
Els parcsinfantils privats rebran un ajut de 6.000 euros

Procediment de sol·licitud i documentació
En els propers dies s’obrirà la convocatòria d’ajuts per als qui no s’hagin beneficiat de la primera línia. La presentació de les sol·licituds es farà temàticament a través del Canal Empresa , omplint el model formalitzat que es pot trobar al web del CCAM , de Canal Empresa o del Departament d’Empresa i Coneixement. Per tal d’agilitar la tramitació, el procediment inclourà una declaració responsable, on els sol·licitants acreditaran que compleixen els requisits. D’aquesta manera, el control administratiu del compliment dels requisits es farà a posteriori, un cop fet el pagament.

Més informació aquí

12 de febrer de 2021