El VIT acollirà un debat sobre mobilitat elèctrica al corredor de la C-17

L’Associació Xarxa C17 impulsarà el proper dimecres 10 d’octubre una jornada titulada ‘La C-17: corredor de mobilitat elèctrica’. Tindrà lloc a Vic, a l’auditori del VIT, que forma part de Creacció.

La Jornada començarà a les 9 del matí i acabarà a 2/4 de 3 de la tarda. Està dirigida a aquells professionals d’empreses que tinguin interès en debatre i reflexionar sobre el vehicle elèctric des d’un punt de vista tecnològic, normatiu i d’impacte en la gestió de la mobilitat.
Els continguts proposats són:
• Avaluar l’estat de desenvolupament de la tecnologia: vehicles, bateries, punts de recàrrega, ITS, etc.
• Presentar les principals iniciatives de polítiques públiques en la planificació, promoció i gestió de la mobilitat elèctrica, així com els casos de col·laboració publico-privada.
• Debatre la situació actual del corredor de la C-17 i avaluar l’oportunitat, els reptes i les estratègies per afavorir-hi la mobilitat elèctrica.

Es pot consultar el programa complet a aquí

L’aforament és limitat i les inscripcions es poden formalitzar en aquest enllaç.

Què és la Xarxa C17?

Es tracta d’un projecte territorial estratègic que es proposa que el corredor de la C-17 esdevingui un eix de promoció econòmica conjunta. Aquest 2018 compta ja amb 44 membres: 19 ajuntaments, 2 consells comarcals i 23 empreses, entitats i fundacions. Es dedica a posar en valor el patrimoni industrial, territorial i de coneixement. A més, reclama el desdoblament de la línia de tren R3 i busca solucions al col·lapse i a la manca de seguretat de la carretera C-17.

21 de setembre de 2018